Sari la conținut

Sfaturi pentru pierdere în greutate pe care trebuie să le IGNORAȚI complet

fără să te îngrași

Sfaturi pentru pierdere în greutate pe care trebuie să le IGNORAȚI complet.

Pentru a pierde în greutate și a fi în formă și sănătos, în afară de o dietă bună, trebuie întotdeauna să faceți exerciții fizice pentru a ține pielea. Cu toate acestea, atunci când vă asumați o misiune de a pierde în greutate și vreți să verificați diferite informații pe internet, sfaturile nu lipsesc.

Unele sfaturi de slăbit sunt utile și pot fi încorporate în rutinele zilnice, dar multe sunt ineficiente, înșelătoare, dăunătoare și nici măcar practice.

Așadar, iată câteva dintre ele pe care ar trebui să le ignorați complet în timp ce urmați o călătorie spre pierderea în greutate.

Sfaturi pe care trebuie să le IGNORAȚI complet: Mâncați micul dejun chiar dacă nu vă este foame

Este un sfat foarte popular că felul despre cum micul dejun poate stimula metabolismul. Cu toate acestea, potrivit experților în sănătate, nu ar trebui să te simți forțat să mănânci dacă nu îți este foame, deoarece micul dejun nu este neapărat benefic pentru pierderea în greutate.

Diverse studii au demonstrat că consumul sau săritul peste micul dejun poate avea un efect foarte mic asupra greutății. Nutriționiștii spun că săritul peste micul dejun este un fel de post intermitent, despre care unii oameni consideră că îi ajută să slăbească.

Nu vă cântăriți în fiecare zi

Greutatea într-adevăr fluctuează în fiecare zi și atât de mulți oameni sunt sfătuiesc să nu urce zilnic pe cântar. Cu toate acestea, potrivit experților în sănătate, această practică te va motiva să consumi mai puține calorii și să lucrezi mai mult spre obiectivul de slăbire.

Cântărirea frecventă oferă, de asemenea, responsabilitate și te ajută să înțelegi dacă greutatea este în direcția corectă.

Sfaturi pe care trebuie să le IGNORAȚI complet: Apelați la o dietă pe bază de sucuri

De multe ori, în sala de sport, instructorul tău te-ar sfătui să iei o dietă de detoxifiere cu sucuri pentru câteva zile pentru a pierde în greutate. Deși acest lucru poate funcționa pentru o perioadă scurtă de timp, greutatea revine întotdeauna când încetați să o faceți.

Cardio este important pentru pierderea în greutate

Exercițiile cardiovasculare sau exercițiile aerobe implică un antrenament pentru întregul corp. Acestea reduc nivelul de stres al corpului și sunt utile pentru funcționarea generală a organelor. Cu toate acestea, nu este cea mai bună strategie de a pierde în greutate pe termen lung.

Pierderea în greutate pe bază de cardio depinde de fiecare persoană în parte, deoarece unii răspund bine, în timp ce alții trebuie să lucreze mult mai mult cu ridicarea greutăților și chiar reducerea consumului de alimente. Cea mai bună strategie este de a menține masa musculară în timp ce combini exercițiile cardio cu exerciții de antrenament de forță.

Sfaturi pe care trebuie să le IGNORAȚI complet: Stați departe de alimentele grase

În mod popular, atunci când încerci să slăbești, ești sfătuit să nu consumi alimente grase. Cu toate acestea, nu toate grăsimile sunt dăunătoare pentru sănătate. Evitarea alimentelor grase ar putea să nu vă ajute deloc să slăbiți.

Grăsimea are de două ori mai multe calorii decât proteinele sau carbohidrații, dar este, de asemenea, sățioasă și durează mult timp pentru a se digera. Nutriționiștii spun că alimentele care sunt în mod natural bogate în grăsimi, cum ar fi avocado, nucile și nuca de cocos, pot ajuta la pierderea în greutate.

Mâncați de două-trei ori pe zi

Este o noțiune comună că mesele mici pe parcursul zilei ajută la stimularea metabolismului. Cu toate acestea, studiile au arătat că nu există nicio diferență în ceea ce privește caloriile arse atunci când mănânci două mese mari sau le împarți în cinci până la șase mese mai mici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel