vineri, iunie 2, 2023

Julia Roberts este una dintre cele cele mai indragite si cunoscute actrite din lume! Astazi, ne-am gandit sa culegem o parte din gandurile sale, care descriu perfect realitatea trista a zilelor noastre.

„Perfecțiunea este boala unei națiuni. Noi ne acoperim fețele cu tone de produse cosmetice. Ne punem botox și apoi ne înfometăm pentru a ajunge la acea dimensiune perfectă. Încercăm să rezolvăm ceva, să modificăm ceva, dar nu se poate repara ceea ce nu se poate vedea.

Te-ar mai interesa: Oboseala persistentă poate fi un semn al bolilor d...

SUFLETUL ESTE CEL CARE ARE NEVOIE DE O INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ. ESTE TIMPUL SĂ LUAM O POZIȚIE. CUM TE POȚI AȘTEPTA CA ALTCINEVA SĂ TE IUBEASCĂ DACĂ NU TE IUBEȘTI PE TINE ÎNSUȚI?

TREBUIE SĂ FII FERICIT CU TINE. NU CONTEAZĂ CUM ARĂȚI PE DINAFARĂ, CEEA CE ESTE ÎN INTERIOR CONTEAZĂ.

Astăzi vreau să postez o fotografie fără machiaj. Știu că am riduri, dar astăzi vreau să fiu văzuta dincolo de asta. Vreau să fiu îmbrățișată așa cum sunt și vreau să îmbrățișez și eu la rândul meu pe cei din jur așa cum sunt ei, să-i iubesc așa cum sunt ei”. Julia Roberts.

Te-ar mai interesa: Vitamine pentru slăbit. Stimulează metabolismul și...

Nu contează cât de bine arăți, dacă ești urât în suflet, vei fi mereu urât. Nu contează cât de urât arăți, dacă sufletul tău strălucește, atunci ești un om deosebit.

Julia Roberts suferă de o boală incurabilă, care îi pune viața în pericol!

Drama Juliei Roberts! Frumoasa actrita sufera de o boala dificila, care ii puna viata in pericol. Iata care sunt cauzele imbolnavirii!

Îndrăgita actriță Julia Roberts suferă de o boală incurabilă, care ar putea chiar să o conducă spre moarte.

Te-ar mai interesa: „Părinții mei nu mă iubesc!”: 6 motive pentru care...

Julia Roberts suferă de mai mulți ani de trombocitopenie, o afecțiune care afectează coagularea sanguină și provoacă vânătăi pe piele.

Cu toate că nu a vorbit niciodată în public despre suferința ei, presa străină a aflat că vedeta a descoperit această boală în urmă cu câțiva ani, după ce a observat că întregul ei corp era plin de vânătăi. Cel care a convins-o să își facă un control a fost soțul ei.

Te-ar mai interesa: Iată ce se întâmplă cu corpul tău dacă mănânci piz...

Această boală îi provoacă actriței sângerări anormale, pierderi de greutate și dureri articulare, iar ca o consecință a sângerărilor, îi apar vânătăile pe piele.

Cel mai îngrijorător este faptul că actrița ar putea să moară din cauza acestei boli ciudate, mai ales dacă ar rămâne însărcinată.

Sursă FOTO: Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private