joi, iunie 24, 2021

Jurnalist și scriitor de știință român: „Societatea nu mai este ce-a fost. S-a terminat”.

În luna februarie, șeful echipei de experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) care a desfășurat o anchetă

în oraşul Wuhan din China asupra originii pandemiei de Sars-CoV-2 a exclus ipoteza unei scăpări dintr-un laborator. Peter Ben Embarek a declarat despre această ipoteză că ar fi un „excelent scenariu” de film.

Alexandru Mironov - Știință & Tehnică

Alexandru Mironov: „Societatea nu mai este ce-a fost. S-a terminat”

Profesorul Alexandru Mironov consideră că noul coronavirus a apărut natural, nu în laborator, așa cum prezintă unele teorii ale conspirației. Cunoscutul jurnalist și scriitor de știință a explicat, potrivit Medika TV, teoria  potrivit căreia virusul a fost transmis de la animale la om, printr-un proces natural.

„Lumea

mică care ne-a atacat acum s-a întâmplat pentru că fiind noi mai deștepți sau crezându-ne mai deștepți decât suntem am zis “ia plecați voi din păduri, din Sahara, de pe imașuri, din mlaștini, luăm noi locul vostru”.

Și când le-am luat locul animalelor le-am luat și tarele lor și bolile lor și necazurile lor. Ele ni le-au dat nouă și cu asta ne-am trezit că nu știm să ne apărăm”, a declarat Alexandru Mironov.

Alexandru Mironov susține că este important să continuăm să respectăm măsurile de protecție sanitară, pentru a limita riscul răspândirii infecției cu Covid.

„Probabilistic pot să fiu ferit.

Dar dacă mă duc la nunți, botezuri încontinuu înseamnă că o caut cu lumânarea. Societatea nu mai este ce-a fost. S-a terminat”, a mai spus Alexandru Mironov.

Ultimele stiri

Parteneri