Sari la conținut

Kate Middleton a fost văzută în public pentru prima dată de la anunțul privind diagnosticul de cancer

Kate Middleton
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Au trecut luni de zile de când Prințesa de Wales nu a mai fost văzută în public – și chiar mai mult timp de când a efectuat un angajament regal oficial. Acum, mai multe surse au raportat că prințesa Kate a fost văzută petrecând timp cu familia ei.

Surse au declarat pentru People și Us Weekly că regina a fost recent în oraș cu familia ei, inclusiv cu copiii Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 9 ani, și Prințul Louis, 6 ani. Deși nu se cunosc momentan fotografii sau videoclipuri de la această apariție, rapoartele marchează prima dată când Kate a fost văzută în public de când și-a anunțat diagnosticul de cancer în luna martie.

Ultima apariție publică a lui Kate a avut loc la jumătatea lunii martie, când ea și soțul ei, prințul William, au fost filmați în timp ce ieșeau dintr-un magazin agricol din apropierea reședinței lor din Windsor. Ultima dată când a îndeplinit un angajament regal oficial a fost în decembrie, când s-a alăturat familiei regale pentru tradiționala plimbare spre slujba din dimineața de Crăciun de pe domeniul Sandringham.

Prințesa a amânat alte angajamente publice în ianuarie, când a suferit o operație abdominală nespecificată. Palatul Kensington a anunțat inițial că Kate se va recupera în urma operației în următoarele trei luni, dar diagnosticul neașteptat de cancer a împiedicat-o să revină la îndatoririle publice dincolo de acest interval de timp.

Kate Middleton își continuă recuperarea

Între timp, Palatul Buckingham a primit „zeci de mii” de urări de bine pentru Kate Middleton prin intermediul scrisorilor și al cadourilor, relatează Daily Mail.

Pe 20 mai, Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood a publicat un nou raport referitor la inițiativa Prințesei de Wales care încurajează companiile să creeze condițiile potrivite pentru a ajuta părinții și copiii lor, parte a activității sale regale axate pe importanța primilor cinci ani din viața unui copil.

tratament cancer kate middleton
sursa foto: ABC13

Deși Prințesa Kate a fost „ținută complet la curent” cu privire la progresul proiectului, ultimul anunț nu este un semn de revenire la muncă. Nu se așteaptă ca ea să se întoarcă la îndatoririle regale până când nu va primi undă verde pentru a face acest lucru din partea echipei sale medicale, spun sursele de la palat.

Christian Guy, directorul executiv al grupului The Royal Foundation Centre for Early Childhood, i-a vorbit despre concluziile raportului și despre următorii pași.

Prioritizarea copilăriei timpurii pentru o societate mai fericită și mai sănătoasă

„Prioritizarea copilăriei timpurii pentru o societate mai fericită și mai sănătoasă: Acesta este un alt moment crucial pentru munca depusă de Alteța Sa Regală în domeniul copilăriei timpurii… impactul acesteia și activitatea Centrului continuă pe măsură ce se recuperează. Marți, 21 mai, unele dintre cele mai importante întreprinderi din Marea Britanie își vor uni forțele pentru a lansa un ‘apel major de mobilizare pentru anii timpurii’ către colegii lor lideri de afaceri din întreaga țară… îndemnându-i să fie alături de ei, de fundație și de Prințesă pentru a contribui la transformarea modului în care țara noastră sprijină anii timpurii, care sunt vitali”.

Kate Middleton a dat startul grupului său de lucru pentru mediul de afaceri în martie anul trecut. Purtătorul de cuvânt al acesteia adaugă:

„Activitatea proiectelor Prințului și Prințesei este ‘mereu în desfășurare’, iar acest lucru nu a fost diferit în cazul Centrului în ultimele cinci luni, în care s-au înregistrat multe progrese sub conducerea lui Guy, directorul centrului. Cu toate acestea, copilăria timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută complet la curent pe tot parcursul dezvoltării activității grupului de lucru și a văzut raportul”.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel