Sari la conținut

Kate Middleton ar fi ajuns de urgență la spital după ce a fost diagnosticată cu o nouă boală. Clarvăzătoare: Situația e deja GRAVĂ

tratament cancer kate middleton
sursa foto: ABC13
Kate Middleton

Este posibil ca Kate Middleton să fi fost internată de urgență în spital din cauza cancerului pe care îl tratează de la începutul anului. Pe 22 martie a fost confirmată oficial starea ei de sănătate și faptul că este tratată de o echipă numeroasă de profesioniști care țin la ea, dar totul indică faptul că ea continuă să aibă complicații grave.

Mhoni Vidente a fost cea care a făcut această declarație în timpul participării sale la emisiunea „Reporte H” a Heraldo Media Group. Merită să amintim că nu este prima dată când ea prezice în mass-media starea de sănătate a unei persoane foarte importante, iar declarațiile sale despre prințesa Kate Middleton au îngrijorat întreaga comunitate internațională.

Deocamdată, prințesa Kate Middleton continuă să își desfășoare evenimentele programate, răspunzând la mesajele de susținere pe care le primește de la fanii familiei regale, scrie sursa.

Kate Middleton a fost spitalizată din nou

În timpul emisiunii ‘Ask Mhoni’ a Biancăi Becerril, care poate fi urmărită pe YouTube, clarvăzătoarea a mărturisit că starea soției prințului de Wales se agravează treptat și că toată lumea trece prin momente dificile, neștiind ce să facă.

Aici situația cu Kate Middleton este deja gravă…’, a început mediumul emisiunea. Ea spune că situația se prelungește din ce în ce mai mult și că există multe controverse în acest moment. După ce a fost internată de urgență în spital , este foarte probabil ca sănătatea ei să fie în pericol.

Se spune că poate a murit deja sau că o ascund, ar fi groaznic’. Aceasta a continuat spunând că cancerul o invadează pe Kate Middleton de la stomac până la intestin și că acest lucru a fost cauzat de prezența unor energii rele, vibrații rele din partea celor care vor să ne facă rău.

Ce afecțiuni are Kate Middleton?

Prințesa de Wales, Kate Middleton, a împărtășit o declarație despre starea ei de sănătate, spunând că este bine, că se concentrează pe recuperare și că primește tot sprijinul celor dragi. În videoclip, ea poate fi văzută stând pe o bancă, având un aspect delicat și foarte diferit de felul în care obișnuia să apară în fața camerelor de filmat.

În același videoclip, Kate Middleton a povestit că în ianuarie a suferit o operație majoră la abdomen și că, în urma unor teste, medicii au depistat prezența unui cancer. Specialiștii i-au recomandat să înceapă imediat procesul de chimioterapie.

În aceeași înregistrare video, ea poate fi auzită cerând înțelegere pentru starea ei de sănătate. Să fie oare adevărat că Kate Middleton a fost spitalizată de urgență din cauza cancerului?

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel