Sari la conținut

Profeția cumplită a lui Nostradamus despre viitorul tragic al copiilor lui Kate Middleton

Nostradamus
Sursa foto: arhiva Doctoul Zilei
Predictii pentru 2024

În 1555, celebrul astrolog francez Michael de Notre-Dame a consemnat în lucrarea sa „Profețiile” peste 400 de catrene care, potrivit unora, descifrează evenimentele viitoare.

Printre acestea, o profeție despre trei copii care ar putea avea legătură cu familia regală britanică a luat amploare în ultimele zile.

Recenta intervenție chirurgicală la nivelul abdomenului a Prințesei de Wales a pus în lumina reflectoarelor una dintre cele mai controversate interpretări ale predicțiilor lui Nostradamus.

Aceasta susține că trei copii, posibil George, Louis și Charlotte, urmașii lui Kate Middleton și ai prințului William, aduc cu ei o soartă tragică pentru monarhie.

Profeția lui Nostradamus despre George, Louise și Charlotte: „Vor ruina orașul”

În Les Prophéties, Michael Notre- Dame a scris o predicție tulburătoare:

Profeția cumplită a lui Nostradamus. „Lângă coastă se nasc trei copii frumoși. Ei vor ruina satul când vor ajunge la maturitate. Ei vor schimba regatul și îl vor vedea cum nu va mai crește”.

Potrivit experților, această profeție are legătură cu Louise, George și Charlotte, copiii lui William și Kate, viitori moștenitori ai coroanei în linia de succesiune.

În acest fel, astrologul sugerează că sfârșitul monarhiei în Marea Britanie ar putea fi mai aproape decât am crezut.

Cine a fost Nostradamus?

Michael de Notre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, a fost un farmacist și astrolog francez, cunoscut mai ales pentru cartea sa Profețiile, o colecție de catrene poetice care prezice viitorul.

Originar din Saint-Rémy-de-Provence, a crescut într-o familie bogată. În tinerețe a intrat la Universitatea din Montpellier pentru a studia medicina, dar a fost exmatriculat când s-a descoperit că era specilist, o meserie interzisă studenților.

După ce și-a abandonat studiile, a practicat ca astrolog și specilist în Salon-de-Provence, unde și-a făcut un nume.

În ultimele secole, profețiile lui Nostradamus au generat dezbateri. În timp ce unii le apără autenticitatea, alții le interpretează ca fiind simple coincidențe.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel