Sari la conținut

Kate Middleton este splendidă la 40 de ani. Ducesa face ASTA în fiecare zi pentru a se menține în formă

Kate Middleton este splendidă la 40 de ani. Kate Middleton ar putea deveni viitoarea regină a Angliei, dar asta nu înseamnă că renunță la lucrurile mărunte care o relaxează.

Ducesa, care a împlinit 4o de ani, urmează o dietă bazată pe alimente sănătoase precum sucuri verzi, fulgi de ovăz și legume crude, deși nu spune nu unei prăjitură cu ciocolată.

Gătește ori de câte ori prinde ocazia

Acest lucru a fost susținut de bucătarul britanic Carolyn Rob, care a lucrat mai bine de două decenii la Palatul Kensington.

„Kate pregătește ea însăși majoritatea meselor pentru Prințul William și pentru copii. Ea gătește destul de mult”, a explicat bucătarul când a povestit ce mănâncă ducesa într-o singură zi.

Carolyn Rob a asigurat că îi place să gătească preparate cu curry și că nu se teme să încerce gastronomia altor țări.

La micul dejun, alege un smoothie mixt de fructe și legume: „Lui Kate îi place să facă un smoothie cu spirulina, kale, praf de ceai matcha, spanac, salată romană, coriandru și afine”, potrivit Daily Mail.

De asemenea, a învățat să-și îmbunătățească relația cu mâncarea cu ajutorul experților: din cauza grețurilor severe matinale în timpul primei ei sarcini, Kate a trebuit să facă hipnoterapie alimentară pentru a-și stimula apetitul.

Din acel moment, dieta lui Kate Middleton a devenit mai variată, incluzând produse precum avocado, afine sau terci de fulgi de ovăz, care au ajutat-o ​​să câștige în greutate, acest lucru fiind necesar pentru o sarcină sănătoasă.

Iubește sportul

Înainte de a deveni oficial membră a familiei regale britanice, Kate Middleton a practicat diferite sporturi: tenis, patinaj, schi, canotaj… un obicei pe care a continuat să-l păstreze de-a lungul anilor.

CrossFit, antrenament de forță și scânduri, o mulțime de scânduri!

Dacă vorbim despre antrenamentul său personal, exercițiile de forță nu lipsesc de obicei. Potrivit Daily Mail, lui Kate pare să-i placă foarte mult CrossFit-ul, o disciplină care combină exercițiile de rezistență cu ridicarea de greutăți sau genuflexiunile.

Da, dacă trebuie să aleagă un singur exercițiu, scândurile par să fie preferatele sale: „Te ajută să-ți tonifiezi mușchii”, a declarat o sursă pentru ziar. „Kate face trei scânduri diferite: de bază, laterală și alpinist”.

Și nu face doar câteva scânduri și încheie antrenamentul, ea depune mult efort. „Le ține timp de 45 de secunde sau mai mult și le repetă de cel puțin zece ori fiecare”. Ei au mai explicat că se antrenează o oră în fiecare dimineață.

Yoga și înot pentru a calma mintea

Kate Middleton este splendidă la 40 de ani.  Ambele sporturi i-au servit ducesei de Cambridge, nu doar pentru a menține o postură bună, ci și pentru a-și calma mintea și a se relaxa.

Se pare că lui Kate îi place să înoate în piscina familiei ei de la Anmer Hall, casa lor de la țară. „Ea și Pippa se bucură de sesiunile de aqua gym și înainte jucau polo pe apă cu William și Harry.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel