miercuri, decembrie 7, 2022

Katy Perry e în stare de șoc! Katy Perry, o cântăreață americană, care a devenit cunoscută datorită hitului din 2008 „I Kissed a Girl” care a atins prima poziție în peste 20 de țări, inclusiv Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia și United World Chart, are probleme de sănătate.

Potrivit medicilor, Katy Perry ar putea avea una dintre aceste boli oculare, potrivit santemagazine.fr.

Te-ar mai interesa: RUNE 7 decembrie. Noroc pe toate planurile pentru ...

Katy Perry, în stare de șoc! Boala de care suferă

Ochiul drept al cântăreţei Katy Perry este afectat, iar medicii spun că poate avea ambliopia sau  blefarospasmul.

Ambliopia, cunoscută şi ca ochiul leneş, reprezintă scăderea acuităţii vizuale a unui ochi normal din punct de vedere structural. Există unii factori favorizanţi ai ambliopiei, printre aceştia numărându-se diferenţa de dioptrie dintre cei doi ochi sau lipsa de paralelism a ochilor. Acestea afectează funcţionarea normală a sistemului vizual, creierul ignorând imaginile neclare. Prin urmare, vederea la ochiul suprimat se va deteriora din cauza nefolosirii.

Blefarospasmul, boală manifestată prin închiderea involuntară a globilor oculari. Blefarospasmul se mai poate manifesta prin clipiri involuntare, spasme ale pleoapei şi ochi iritaţi. Această patologie poate afecta doar un ochi sau ambii și poate fi agravată de oboseală şi stres.

Te-ar mai interesa: Cipuri implantate în creier. Elon Musk începe test...

În mai multe imagini apărute pe reţelele sociale, se poate vedea cum ochiul drept al cântăreţei Katy Perry rămâne închis, în ciuda eforturilor sale de a remedia cât mai discret această situaţie.

Acest lucru poate fi asociat cu confesiunea cântăreţei din 2016 legată de aşa-numitul ochi leneş, în cadrul emisiunii American Idol. Atunci, a âncercat să remedieze situaţia cu ajutorul unei pălării.

Te-ar mai interesa: Câți bani a primit despăgubiri o femeie din Iași c...

Într-o postare pe Instagram, Katy Perry apare în momentul în care îi fuge ochiul drept și pare că nu-l mai poate controla. Ea a scris: ”Punct de vedere: Atunci când vezi datele de concert din 2023. Sunt bineveniți toți rigizii, comentacii, conspiraționiștii să-mi vadă ochiul defect de păpușă stricată, plus alte trucuri, în 2023, pe scenă. Spectacolul va face o trecere printre anii 2008 – 2023, anii buni în care paranoia nu ne lovise.

Te-ar mai interesa: Ai mereu mâinile și picioarele reci? Uite ce boli ...

Show-ul va fi o petrecere despre cum să-ți găsești dragostea necondiționată și neafiliată politic. O să curgă bere de la sânii mei, face parte din truc, că doar nu dau lapte adevărat. Sper să cântăm împreună și în 2023 și să bem pentru asta!”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private