Sari la conținut

Klaus Iohannis, decizie de de Ziua Mondială a Sănătății. A semnat pe loc

Klaus Iohanis
Sursă foto: EVZ
Klaus Iohanis, despre mediu

De Ziua Mondială a Sănătății, președintele României, Klaus Iohanis, a semnat decretul de decorare, în semn de apreciere pentru contribuţia avută în exercitarea actului medical, Spitalului Clinic de Urgență București

Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor

Astfel, conform deciziilor luate de către Președintele României, Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Spitalul Clinic de Urgență București își exprimă profundul său sentiment de onoare și recunoștință.

Spitalul Clinic de Urgență
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Decretul prezidențial conferind Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor Spitalului Clinic de Urgență București reprezintă o confirmare a rolului fundamental pe care îl joacă instituția noastră în asigurarea sănătății publice și îngrijirii medicale de calitate pentru comunitatea noastră.

Generațiile de medici, asistenți și specialiști care au dedicat timp și efort în serviciul pacienților au fost recunoscute astăzi pentru profesionalismul și dăruirea lor exemplară. Acest ordin este o apreciere a muncii lor de-o viață și a contribuției lor semnificative la promovarea sănătății și a bunăstării societății.

Spitalul Clinic de Urgență București rămâne angajat în misiunea sa de a oferi îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate, iar această distincție ne motivează să continuăm să ne dedicăm pacienților și să ne perfecționăm în permanență practica medicală. Ne bucurăm să fim “Totdeauna și tuturor gata pentru ajutor!”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel