vineri, august 19, 2022

Kylie Minogue arată demențial la 54 de ani: care sunt secretele ei de frumusețe pentru a arăta mai tânără? Experții au dat-o de gol.

La 54 de ani, arată mai bine ca niciodată! Cum reușește Kylie Minogue să se mențină tânără și frumoasă. Experții explică ce ar putea face Kylie Minogue pentru tenul său de păpușă. Să fie vorba de botox?

Experții au dezvăluit secretele strălucirii tinerești a lui Kylie Minogue, în vârstă de 54 de ani, deoarece fața ei arată ca ca cea a unei tinere.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila, acuzat că a dat „ca hoțul” 21 de...

Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a devenit faimosă în Neighbours, în care a interpretat-o ​​pe mecanica Charlene Robinson.

Sursă FOTO: Instagram

Kylie Minogue folosește botox?

La 54 de ani, arată mai bine ca niciodată! Cum a reușit Kylie să rămână la fel de tânără ca atunci când a devenit faimoasă?

Presa i-a cerut unui expert în chirurgie plastică opinia sa profesională cu privire la procedurile pe care Kylie le-ar fi putut efectua și cum a reușit să mențină acea strălucire tinerească timp de patru decenii.

Un chirurg de la MYA Cosmetic Surgery a explicat în cadrul unui interviu: „În opinia mea profesională, se pare că Kylie folosește injecții antirid (denumite adesea Botox) mai rar decât înainte.

Te-ar mai interesa: Nu trebuie să petreci NICIODATĂ mai mult de cinci ...

„Dacă un pacient oprește tratamentul cu injecție antirid, rezultatele vor dispărea în timp (nu peste noapte), iar mușchii și expresiile faciale se vor mișca mai liber.”

„Cred că acesta este cazul Kylie, deoarece puteți vedea în mod clar revenirea liniilor fine și a ridurilor de pe fruntea ei odată netedă.”

„Aspectul său începe să arate îmbătrânirea naturală a pielii sale și se pare că linia frunții sale a fost, de asemenea, ușor redusă.”

Te-ar mai interesa: Dr. Bilic: Ricotta e urdă, mozarella e cașcaval. C...

Botoxul, folosit pentru a ridica sprâncenele

„Botoxul este adesea folosit pentru a ridica sprâncenele și a crea o arcadă a frunții mai definită, precum și pentru a trata liniile orizontale de pe frunte și între sprâncene.”

„Aș sugera că, de vreme ce Kylie Minogue a întrerupt tratamentul, acest lucru a fost ușor inversat, rezultând un aspect mai căzut al sprâncenelor.”

„Tratamentul non-chirurgical este adesea folosit pentru a recâștiga plenitudinea obrajilor care se pierde în mod natural odată cu înaintarea în vârstă și, la rândul său, creează linii mai fine în jurul gurii și nasului, determinând ca partea inferioară a feței să devină cântăreață să pară mai tânără.”

Te-ar mai interesa: Efect bizar! Bărbat incapabil să „vadă” numerele d...

Kylie nu este singura care a fost nevoită să recurgă la aceste tipuri de proceduri estetice, din ce în ce mai multe femei din industria divertismentului folosesc botoxul pentru a rămâne cu o față tânără.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private