sâmbătă, iunie 19, 2021

Un accident cumplit s-a petrecut sâmbătă seara în Teleorman. Trei tinere cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani și-au găsit sfârșitul într-o mașină care rula cu mare viteză, scrie site-ul stirileprotv.ro.

Fetele, unele

dintre ele eleve de liceu, se întorceau de la un club şi în împrejurări încă neclare s-au răsturnat cu maşina în afară drumului. Înainte de tragedie, cea mai mică dintre ele a postat pe o reţea de socializare o fotografie din maşină pe care a scris “murim”.

Bune prietene, cele patru fete au mers sâmbătă seară, în Bragadiru, Teleorman, ca să se distreze într-un club. După miezul nopţii au pornit spre casă.

La volan era o tânără de 19 ani, care avea permis de conducere de 6 luni.

La 10 kilometri de casă, într-o curbă, fata nu a mai controlat maşina şi s-a răsturnat în afara drumului. Poliţiştii

spun că avea viteză, variantă confirmată de viceprimarul din zonă, dar şi de tatăl şoferiţei.

Autoturismul a fost complet distrus. Impactul a fost atât de puternic încât după ce maşina s-a oprit într-un final, cele 4 fete au fost azvârlite din maşină şi proiectate pe o distanţă de câţiva metri.

Tânăra de la volan a pierit pe loc. Aceeaşi soartă au avut-o şi două dintre prietenele ei, una de 17 ani şi cealaltă de 19. Doar o fată de 19 ani a scăpat cu viaţa.

O fotografie postată cu câteva minute înainte de accident pe Snapchat ridică întrebări la care anchetatorii nu au încă un răspuns.

Cea mai mică dintre fete, pasageră în maşină pe bancheta din spate, a scris “Murim” pe o poză în care se vade şoferiţa, iar textul a fost urmat de un simbol cu o fată tristă.

Psihologii caută explicaţii pentru acest mesaj bizar.

″Şi-au asumat riscuri mari, tipice vârstei. S-au expus unor riscuri şi ştiau asta. De obicei cine se sinucide nu se exprimă cu “vom muri”, ci ”îmi iau viaţa, mă sinucid, plec într o altă lume”, explică Gabriela Culda, psiholog criminalist, pentru stirileprotv.ro.

Fetele care au pierit în accident erau eleve la un liceu în Zimnicea. Şoferiţa era în clasa a XII-a şi se

pregătea să dea bacalaureatul.

Tatăl ei afirmă că era un copil cuminte și fără vicii. Voia să meargă la facultate la administraţie publică, la SNSPA.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală şi încearcă să afle de ce s-a produs tragedia. Un rol important îl va avea fata care a supravieţuit. Ea este internată cu mai multe fracturi. Anchetatorii o aşteaptă să-şi revină, ca să le spună ce-şi aminteşte că s-a întâmplat.

Ultimele stiri

Parteneri