marți, septembrie 21, 2021

Anamaria Prodan a fost invitată la câteva emisiuni mondene pentru a o comemora pe îndrăgita artistă Ionela Prodan, la un an de la moartea acesteia.

Este cunoscut faptul că Anamaria era extrem de legată

de mama sa, lucru pe care nu se sfia să îl arate în emisiunile de tip reality show la care au participat împreună.

Deşi au apărut de-a lungul timpului şi informaţii despre tatăl ei, lucrurile au rămas ceva mai discrete. În aseară, în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire şoc!

Pentru că mama ei Ionela Prodan era plecată mai mult de jumătate din an în turnee, de ea şi de sora ei avea grijă tatăl lor, Traian Tănase.

Traian Tănase a murit la 54 de ani, în 1992,  înainte că Anamaria Prodan să împlinească 18 ani. Cauza decesului a fost o congestie

cerebrală. Ulterior, Ionela Prodan a renunţat la viaţa de scenă aproape în totalitate, pentru a se ocupa de creşterea fiicelor sale.

Acum, când îşi aminteşte de el, zâmbeşte şi se mândreşte. Are şi de ce! Se pare că tatăl ei, Traian Tănase este cel care l-a prins pe criminalul în serie Ion Rîmaru.

“Tatăl meu ne-a crescut pe noi. Mama merge 7-8 luni pe an în turnee în toată lumea. Tata gătea, ne călca, ne spăla. A fost o chestie aşa… Tatăl meu era poliţist, l-a prins pe Rîmaru.”, a mărturisit Anamaria Prodan, la “Xtra Night Show”.

Ion Râmaru, supranumit ”vampirul

din Bucureşti” sau ”criminalul blondelor”, a fost cel mai odios asasin în serie din România. A terorizat o ţară întreagă în anii 70-71 şi a pus pe jar autorităţile care au făcut peste 2.500 de arestări până la depistarea lui. Ion Râmaru a omorât patru femei şi a atacat peste alte zece. Femeile erau atacate cu toporişca, muşcate de sâni şi de coapse şi violate după ce erau deja moarte, potrivit adevarul.ro.

Ultimele stiri