duminică, august 14, 2022

La vremuri noi, eroi noi! Următorul Superman, Jon Kent, va fi bisexual. „Astăzi, mai mulți oameni se pot vedea în cel mai puternic supererou din benzi desenate”.

Fiecare generație a avut un erou sau mai mulți din care și-a luat inspirația sau cu care s-a identificat. De pildă, Superman ne-a uimit cu aventurile lui, timp de aproximativ 80 de ani, de-a lungul mai multor generații.

A salvat lumea de nenumărate ori, a murit și a reînviat. Este cunoscut faptul că, până în acest moment, supereroul preferat a avut o istorie de dragoste de lungă durată cu ziarista Lois Lance.

Te-ar mai interesa: Boala tăcută de care nici nu îți dai seama că poți...

Superman s-a născut pe planeta Krypton. La naștere a primit numele de Kal-El. Părinții lui l-au trimis pe Pământ sau Terra într-o mică navă spațială. Aici el a fost găsit și adoptat de familia Kent, familie de fermieri din orașul fictiv Smallville. Martha și Jonathan Kent l-au numit pe băiatul lor Clark.

Noul Superman, fiul lui Clark Kent, va fi bisexual: „A reprezentat întotdeauna speranța, adevărul și dreptatea”

La vremuri noi, eroi noi! Următorul Superman, Jon Kent, va fi bisexual. „Astăzi, mai mulți oameni se pot vedea în cel mai puternic supererou din benzi desenate”.

Din păcate, în viitoarele serii „Superman”, fiul „Superomului” va avea relații bisexuale.

DC Comics a anunțat lansarea celui de al cincilea număr al seriei de benzi desenate „Superman: Fiul lui Kal-El”. Aceasta va avea loc în luna noiembrie și aduce schimbări importante.

Te-ar mai interesa: Pietre care alungă energia negativă: „Regene...

Jon Kent este fiul lui Clark și al lui Lane. Acesta preia de la tatăl său sarcina de salvator al lumii.

Și nu este una ușoară, tânărul simțind o presiune imensă. El este sprijinit de Jay Nakamura, un reporter de sex masculin, cu ochelari și păr roz. Detaliile scenariului nu au fost încă dezvăluite, dar imaginile apărute îi prezintă pe Jon și Jay împărtășind un sărut pasional.

Te-ar mai interesa: Diabet: acestea sunt câteva simptome tăcute ale bo...

Următorul Superman va fi bisexual și se va numi Jon Kent - Ştiri de Cluj

Scriitorul seriei, Tom Taylor, a spus că evoluția acestui nou Superman este în concordanță cu valorile pe care personajul le-a reprezentat întotdeauna – și, important, reflectă experiențele multor fani de benzi desenate.

„Simbolul lui Superman a reprezentat întotdeauna speranța, adevărul și dreptatea”, a spus Taylor. „Astăzi, acel simbol reprezintă ceva mai mult. Astăzi, mai mulți oameni se pot vedea în cel mai puternic supererou din benzi desenate”.

Te-ar mai interesa: Vindecare prin puterea minții. Profesorul Dulcan: ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private