marți, iunie 6, 2023

În regiunea Kiev, un obuz a invadatorilor ruși a lovit maternitatea privată a clinicii Adonis. Vitaly Girin, CEO al rețelei Adonis, a făcut anunțul.

Maternitatea este situată în satul Buzova, raionul Buchansky, regiunea Kiev. După cum știți, în această zonă au loc de câteva zile lupte aprige cu trupele de ocupație ruse, care încearcă să pătrundă până la Kiev.

Potrivit lui Girin, un obuz a lovit maternitatea în timpul bombardamentului inamic. Oamenii din clădirea avariată au reușit să evacueze.

Te-ar mai interesa: Intrarea Coreei de Nord în OMS stârnește indignare...

„Un obuz a lovit maternitatea, pagubele sunt mari, dar clădirea rămâne în picioare. Toți au fost evacuați.  Totul este sigur și securizat. Asta e sigur”, – a subliniat Vitaly Girin.

Adonis este o rețea de centre medicale private cu filiale în Kiev și suburbiile sale.

 

Forțele Armate ale Ucrainei au purtat bătălii aprige cu trupele ruse care au invadat teritoriul statului ucrainean pentru a șasea zi. Președintele rus Vladimir Putin a declarat război Ucrainei pe 24 februarie.

Ca răspuns, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat legea marțială pe teritoriul statului.

Te-ar mai interesa: De ce crește tensiunea noaptea. Hipertensiunea art...

Potrivit Antena 3, bebelușii au fost mutați în buncăre, iar mamele încearcă disperate să își mențină îngerașii în viață.

Buncărele deși au electricitate, nu beneficiază de apă potabilă și canalizare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private