vineri, august 19, 2022

Laura Lavric a dezvăluit secretul tinereții. Artista este mândră nevoie mare de felul în care arată la vârsta sa, ba chiar spune că „nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70”.

Artista, în vârstă de 76 de ani, arată impecabil și pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. Aceasta are grijă să adopte un stil de viață cât mai sănătos  și este mereu atentă cu felul în care arată.

Te-ar mai interesa: Te doare călcâiul? Când e recomandat să mergi la m...

„Să știți că nu mă duc la cosmetică, merg doar la coafor, ca să-mi vopsesc părul, genele și sprâncenele. Nu mă fardez ziua, mă dau doar cu puțin ruj.

Și nu folosesc vreo cremă de firmă mare, ci mă dau doar cu d-aia, din cutie albastră de tablă, mă învățase o solistă, în turnee, dar eu o mai îmbunătățesc cu vitamina A, uleioasă, de la farmacie”, a dezvăluit solista.

Potrivit Antena 3, artista spune că tenul frumos l-a moştenit din familie, iar genele bune o ajută.

„Scuzați lipsa de modestie, dar nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70! Nici tata nu-și arăta vârsta, avea fața foarte întinsă!”, a spus Laura Lavric.

Te-ar mai interesa: Cum arată fiica Iuliei Albu. Are doar 13 ani și e ...


De ce a divorțat Laura Lavric

Îndrăgita artista și-a deschis sufletul și a oferit dezvăluiri dureroase despre momentul în care s-a despărțit de soțul ei, în urmă cu 25 de ani.

„Cei de la Ansamblu mi-au spus: „Dacă te căsătorești, îți dăm apartament, dacă nu, îți dăm garsonieră”. Iar eu, când am auzit… La mine nu a fost o căsătorie din dragoste.

Pentru mine a fost pentru că trebuia să mă mărit. Fostul meu bărbat era de-o comoditate bolnăvicioasă. Vreau să spun că așa ceva nu se poate’, a povestit Laura Lavric la Etno TV.

Te-ar mai interesa: Dr. Bilic: Ricotta e urdă, mozarella e cașcaval. C...

Laura Lavric mărturisește că fostul său bărbat o jignea frecvent și nici până în acest moment nu a reușit să uite acele cuvinte grele.

„Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras zece”

De ce a divorțat Laura Lavric: „Fostul meu bărbat m-a și jignit spunându-mi „Ce, ai să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent”. Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat. A spus cuvinte și mai urâte, dar nu pot să le zic. Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras zece. Eu nu suport violența. M-a jignit și asta a fost cea mai mare violență”, a mai dezvăluit artista, scrie viva.ro.

Te-ar mai interesa: Banii care i-au adus teroarea unui medic. Vezi cum...

„Destinul! Nu poți să-l păcălești niciodată! Ce ti-e scris în frunte e pus. Și dragostea este un destin. Eu am mai avut câte o relație, că sunt despărțită de 25 ani.

Am avut o cunoștință din New York care era inginer la fabrică de avioane, nu era însurat, un bărbat bine, era din Cluj, mi-a propus să rămân acolo. Eu? Niciodată! Nu l-am iubit.

Până la urmă, știi ce rezistă? Înțelegerea și proiectele pe care vrei să le faci împreună, ajutor reciproc. Dragostea oricum dispare că nu poți să iubești că la 20 ani’, a povestit Laura Lavric la Folclorul sub lupă.

Te-ar mai interesa: Gabriel Diaconu pune punctul pe i. Cineva ar trebu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private