Sari la conținut

Laureatul premiului Nobel care a descoperit HIV, despre vaccinul anti-coronavirus:„Cu această vaccinare riscăm să otrăvim…”

Laureatul Premiului Nobel

Laureatul Premiului Nobel, Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, face o serie de avertizări uimitoare și șocante privind vaccinarea împotriva coronavirusului: „Se intră în dictatura vaccinurilor! Cu această vaccinare riscăm să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va urma.”

Scandalul care s-a născut în Franța după declarațiile făcute de Laureatul Premiului Nobel

Laureatul Premiului Nobel în Medicină în anul 2008 pentru descoperirea virusului HIV a dat naștere unui întreg scandal în Franța după ce și-a exprimat public poziția anti-vaccinare. Renumitul savant francez consideră că vaccinurile sunt responsabile pentru moartea subită a copiilor și se declară un opozant al politicii guvernamentale de vaccinare, în Franța.

Într-una din conferințele de presă susținute alături de colegul său, profesorul Henri Joyeux, pe domeniul sănătății, cei doi au vorbit despre obligativitatea imunizării, cu noi vaccinuri, impusă anul acesta de guvernul francez cu ocazia pandemiei de coronavirus. Declarațiile controversate ale celor doi profesori au stârnit un întreg scandal mediatic.

„Aș dori să avertizez cu privire la riscurile privind moartea subită a nou-născuților. Din păcate, există observații, fapte științifice, lucruri observate de părinți asupra faptului  că această moarte subită apare după o vaccinare”, a declarat el în conferința de presă de la Paris.

„Nu sunt împotriva vaccinurilor. Dar mă opun acestei extinderi cu vaccinuri care conțin aluminiu”, a spus profesorul Montagnier, conform publicației La Croix.

„Am o evidență foarte detaliată a legăturilor dintre vaccinare și moartea subită a nou-născuților”, a afirmat el. Unii copii mor la 24 de ore după ce au fost vaccinați. Mai avem dreptul de a pune la îndoială această legătură temporală?”, a continuat profesorul Montagnier.

Profesorul francez a precizat că nu crede că vaccinurile produc autismul, „dar cred că vaccinurile pot declanșa autismul pe un teren favorabil autismului. Este ca răspândirea scânteilor pe un teren arid, declanșându-se incendii.Acest „teren favorabil autismului” este cel slăbit de alte boli și alți factori, la care adăugarea vaccinului devine factor declanșator.”

„Riscăm cu vaccinurile să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va urma, copiii, bebelușii”, a avertizat Luc Montagnier, care consideră că se intră „într-un fel de dictatură a vaccinurilor”. În opinia sa, imunizarea cu 10 vaccinuri sau mai multe este exagerată. „Schemele de vaccinare oficiale sunt abuzive și medicii pediatrii ar trebui să nu facă vaccinurile doar pentru că funcționari nepricepuți/corupți le recomandă”, afirmă el.

Laureatul premiului Nobel, profesorul Luc Montagnier, care a descoperit virusul imunodeficienței umane, este absolvent al Facultății de Medicină și al Facultății de Științe Biologice ale Universității din Paris.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: