Sari la conținut

Laurențiu Reghecampf, avariat după bătaia cu Anamaria Prodan. Cum a ajuns antrenorul la SPITAL

Laurențiu Reghecampf, avariat după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul a ajuns la spital cu vânătăi pe toată fața, potrivit RTV.

În plin proces de divorț, antrenorul și impresara şi-au adus reciproc acuzații de agresiune fizică.

Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf, ar fi agresat-o fizic în plină stradă, ba chiar ar deține dovezi filmate.

Anamaria Prodan, impresar de fotbal, potrivit Stirile Pro Tv.: “A venit să-și exercite dreptul să-și vadă copilul, dar a venit, de fapt, să-și amenințe copilul și atât. A început să înjure, mi-a înjurat finul, a dat în fin, că-l omoară, ne amenință cu moartea pe toți. A intrat în casă fără acordul nimănui, direct, prin efracție, uite așa”.

Anamaria Prodan: „M-a târat, a vrut să dea în mine”

De aici până la agresiune fizică a fost doar un pas. În plus, Laurențiu Reghecampf a fost la camera de gardă a unui spital central din Capitală. Laurențiu Reghecampf a fost la camera de gardă a unui spital central din Capitală.

Anamaria Prodan, impresar de fotbal: “Daca tu dai în mine, mă strângi de gât, îl înjuri pe om, îl bați pe prietenul meu, îi dai cu pumnul în față, sari în mașină peste el, ce am putea noi să facem, să-l lăsăm să ne bată, să ne târască? M-a târat, a vrut să dea în mine. Ajunge! Uită-te cum îmi sunt telefoanele, sparte, nu mai pot să intru în niciun telefon”.

Potrivit polițiștilor, cei doi se acuză reciproc de agresiune.

„Dacă se întâmpla să vină poliția de prima oară, nu mai ajungeam aici. Ne temem pentru viața noastră. Nu ajungeam să vină Reghecampf duhnind a alcool abia tinandu-se pe picioare. Politia nu vrea sa ia probe de sange, nu vrea sa vina sa faca nimic.

Laurențiu Reghecampf, avariat după bătaia cu Anamaria Prodan.

Comunicatul transmis de Poliție

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel