duminică, ianuarie 29, 2023

Remediu pentru impotență și frigiditate. Floarea mesager a dragostei, beneficii pentru sănătate.

Este binecunoscut faptul că majoritatea florilor nu sunt doar decorative și frumos mirositoare, ci sunt un foarte bun protector ambiental, eliminând energiile negative. Despre garofițe (la fel ca și despre garoafe) se crede ca sunt plante-mesager ale dragostei.

Remediu pentru impotență și frigiditate

Se spune că sufletul omului se trezește și poate trăi mult mai ușor iubirea, în preajma florilor parfumate ale acestei plante. Așadar, dacă simtiți că ați pierdut din entuziasmul și din bucuria iubirii, dacă sufletul dvs. sau al celui drag a amorțit, atunci „tratati-l” cu garoafe. Puneți-vă langa dvs. o vază cu aceste flori parfumate, bucurați-vă de frumusețea și de mireasma lor, relaxați-vă în prezența lor și iubiți-le pentru a reînvata să iubiți.

Te-ar mai interesa: Suferința în tăcere a femeilor: endometrioza. Medi...

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, că, pe lângă frumusețe, florile de garofiță sunt bune pentru sănătate.

Garofițele sunt bune pentru multe afecțiuni: impotență, frigiditate, sistemul nervos, stres, ulcere, gastrite, nevralgii.

„E un fel de panaceu, nu spun că vindecă, dar calmează și ajută, pentru că noi dacă intrăm cu natura în armonie, ea obligatoriu ne va răsplăti”, a declarat Lidia Fecioru.

Amestec din florile de garofițe:

  • Două lingurițe de petale mărunțite, peste care se toarnă un pahar de apă clocotiă, se lasă acoperit timp de 20 de minute. Amestecul obținut se strecoară și se bea câte două-trei linguri cu 15 minute înainte de masă. Dacă luăm 3 mese zilnic, de 3 ori luăm amestecul.

Lidia Fecioru ne-a îndemnat să avem în casă ghivece cu aceste flori pentru a ne feri de energiile negative.

Te-ar mai interesa: Antibioticul natural care face MINUNI. Leacul împo...

Îngrijire garofiță, planta ideală pentru balcon și terasă

Floarea mesager a dragostei, beneficii pentru sănătate

Dureri de cap

  • se iau 50 de picaturi de extract alcoolic de garofita de trei ori pe zi. Suplimentar, se maseaza tamplele si ceafa cu acest extract. La persoanele cu dureri de cap care apar pe fond de surmenaj este foarte utila inspirarea vreme de 5 minute a parfumului garofitelor.

Viroze respiratorii, gripă

  • se administreaza 2 cani de infuzie de petale de garofita pe zi. Acest preparat inhiba multiplicarea virusurilor care produc gripa, provoaca sudoratie si dezintoxica organismul, grabind vindecarea.

Icter

  • se administreaza zilnic cate o cana de infuzie obtinuta din radacina, in cure de minimum doua saptamani. Este un preparat cu o actiune blanda, care se poate administra si persoanelor mai sensibile.

Accese de tuse

  • se face gargara cu doua lingurite de extract alcoolic de petale de garofita, diluate cu un sfert de pahar de apa. Principiile active din aceste petale au efect calmant al tusei si al sistemului nervos, potolesc accesele de tuse nocturne si favorizeaza aparitia unui somn odihnitor.

Infectii herpetice, răni infectate

  • se pune pe locul afectat o cataplasma cu flori de garofita, care se tine vreme de o ora. Aplicatia se repeta zilnic (eventual de doua ori pe zi), pana la disparitia simptomelor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private