joi, septembrie 29, 2022

Leac din batrani pentru gripa și răceala. Răceala și gripa apar cel mai frecvent în sezonul rece datorită expunerii prelungite la temperaturi reduse. Iar un călugăr rus, care împărtășește adesea secrete de nădejde ale naturii, a divulgat un lea pentru gripă și răceală.

Leac din batrani pentru gripa și răceala. Recomandările unui călugăr

Călugurul spune că siropul de ridiche neagră este unul dintre cele mai vechi remedii naturiste, care nu dă greș. Ameliorează tusea în două zile.

Te-ar mai interesa: Câștigător al premiului Nobel: Acesta este aliment...

Remediu naturist tradițional

Siropul de ridiche neagră cu miere de albine este un remediu naturist tradițional la popoarele estice, cu nenumărate efecte benefice asupra organismului: combate și tratează tusea și răgușala, combate și tratează gripa și răceala, potrivit unica.md.

remediu naturist

Ridichea neagră se folosește din cele mai vechi timpuri în medicina naturistă, atribuindu-se puteri de vindecare a bolilor digestive, biliare, răcelii. Conține glucide, uleiuri esențiale, enzime, microelemente, vitaminele B si C, flavonoide, inhibitori de enzime. Este un puternic energizant, elimină toxinele din organism și regenerează ficatul.

Te-ar mai interesa: Atenție! Picioarele umflate pot prevesti un infarc...

Avem nevoie de o ridiche neagră pe care să o tăiem în două și să îi scobim puțin miezul pentru a face loc mierii.

Pentru un efect puternic, se poate folosi o miere de albine naturală de tei, care este un adevărat tratament natural împotriva insomniei, a sinusurilor înfundate, a rinitei alergice, răgușelii, sinuzitei etc.

Leac din bătrâni

Ridichea nu se curăță de coajă, se spală foarte bine cu apă rece și se șterge cu un prosop. Se taie deasupra un capac care se va da deoparte și cu o linguriță sau cu un cuțit se va scobi în interiorul ei și i se va scoate miezul, lăsând totuși cam 1 cm de conținut de jur împrejur.

Te-ar mai interesa: Cel mai nociv aliment pentru creier. Prof. dr. Vla...

Se pune miere de albine în ridiche până la jumătate, se acoperă ridichea cu capacul ei și se lasă așa la macerat peste noapte, pentru a se forma siropul din suc de ridiche și miere.

4 linguri din acest sirop, de câteva ori pe zi

Când este gata, se iau câte 4 linguri din acest sirop, de câteva ori pe zi.

Siropul sau sucul de ridiche neagră de toamna este foarte plăcut la gust, natural, simplu și usor de preparat. Ridichea se folosește până când se înmoaie de tot.

Te-ar mai interesa: Dispozitivul intrauterin: Riscurile și complicații...

Opțional, din miezul de ridiche rămas se poate prepara o salată de ridiche neagra sau se pot tăia feliuțe subțiri pe care le presărăm cu miere sau cu zahăr și le lăsam să se macereze peste noapte. Acestea vor forma, de asemenea, suc de ridiche.

Se poate consuma sucul obținut sau chiar feliuțele de ridiche, având același efect în combaterea tusei, gripei, răcelii și a răgușelii.

Te-ar mai interesa: Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect! Cum s...

Notă: Tratamentul cu remedii naturiste NU poate substitui recomandările medicului în caz de boală, dar poate fi folosit ca modalitate ajutătoare!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private