Sari la conținut

Leac miraculos cu usturoi. Lidia Fecioru: E foarte bun pentru imunitatea organismului

Lidia Fecioru
Sursă foto:: arhiva Doctorul Zilei

Din cuprinsul articolului

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru a prezentat un leac miraculos cu usturoi. E grozav pentru imunitatea organismului!

„Se iau căţeii de usturoi, se taie cotorul şi se pun într-o folie de aluminiu.

Se pune puţin piper negru, sare şi se bagă la cuptor, să se coacă. Căpăţâna de usturoi trebuie lăsată la cuptor cam 40 de minute în acea folie.

E bine să facem această cură cu o căpăţână de usturoi, deci cam 6 căţei de usturoi, o dată la 3 zile.

E foarte bun pentru imunitatea organismului şi nu mai avem nici acea stare de oboseală.

În al treilea rând, este un antibiotic foarte bun. Apoi, e indicat şi dacă vrem să slăbim, pentru că ajută la arderea grăsimilor.

Ne reglează tensiunea arterială, problemele legate de diabet, dar nu cel insulino-dependent. E suficient dacă mâncăm o dată pe săptămână.

După cinci săptămâni, se vor vedea schimbări în corp”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

creier

Leac pentru temperatură și răceală

Bioenegoterapeutul a vorbit despre un ceai care este grozav pentru anumite afecțiuni. Scade temperatura și alungă răceala.

„Acum este perioada brusturelui. Important este să nu culegem planta mare, ci să luăm rădăcinile plantelor mici pentru a face acest ceai. Pentru prepararea lui trebuie să folosim rădăcina proaspătă, nu cea bătrână.

Este foarte bună pentru tot ce înseamnă parte reumatică, osteoporoză, pentru cei care sunt purtători de virus hepatic sau în urma accidentelor vasculare.

Se ia rădăcina, se spală, se usucă şi se toacă mărunt, mărunt. Se pune o lingură la două pahare de apă. O lingură de plantă la 250 ml de apă. Se fierbe 10 minute la foc mic şi se lasă două ore la infuzat.

Acest ceai se bea dimineaţa, pe stomacul gol. Ceaiul este preluat imediat de către sânge. Bem toată cantitatea de ceai în ziua respectivă. După ce fierbe, mai rămân în jur de 300 de ml.

Acest ceai de brusture îl puteam face oricând. Este bun şi atunci când avem temperatură. Ne scade şi temperatura şi ne trece şi răceala.”, a mai spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Prisăcaru Theona

Mi-am descoperit pasiunea pentru jurnalism in urma cu mai mulți ani si pot spune ca profesia nu este deloc usoara, ci extrem de solicitanta, plina de dinamism, care aduce noi provocari in fiecare zi. Totodata, implica si o doza mare de responsabilitate. Va multumesc atat pentru aprecierile voastre, cat si pentru criticile constructive!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel