sâmbătă, iunie 10, 2023

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a oferit un remediu pentru ciocurile din călcâie. Potrivit spuselor sale, ciocurile încep să se dizolve dacă aplicați un amestec special de 3-4.

„Am auzit de foarte multă lume cu ciocuri în călcâi, aşa că m-am gândit să dau un leac pentru asta.

Deci, se fierb 5-6 cartofi cât un ou de raţă. Se fierb cu tot cu coajă. După ce s-au fiert, se pasează şi se amestecă cu gaz. Trebuie să iasă ca un piure.

Punem amestecul la călcâie şi bandajăm. Se ţine cam 25 de minute. Dăm apoi bandajul jos şi stăm în pat.

Se spune că după 3-4 aplicări ciocurile încep să se dizolve. Se pot face până la 12 şedinţe”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

lidia

Lidia Fecioru: Planta care împiedică modificarea celulelor normale în celule canceroase

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit despre o plantă care previne apariția cancerului și a osteoporozei.

”Se numește amarant. Îl avem și noi prin curte.

Se consumă de la el semințele și frunzele. Acid folic pentru femei gravide și semințele și frunzele.

Frunzele se pot pune în salată. Conțin minerale foarte multe, ceea ce protejează oasele de osteoporoză. Se bea ceaiul de amarant din frunze, pentru că este un antioxidant foarte bun, care împiedică modificarea celulelor normale în celule canceroase.

E foarte bun pentru cei cu probleme cardiovasculare, pentru că are proprietatea de a face vasodilatare, de a-i proteja pe cei care sunt predispuși la accidente vasculare și așa mai departe.

Cei care au probleme cu fierea, nu îl pot consuma. Dacă aveți probleme cu fierea și vedeți că în timpul consumului vă deranjează, micșorați cantitatea, dar nu renunțați.

Multă vitamina K, care este un opritor de hemoragii, vitaminele A și C. Este bun inclusiv pentru oprirea îmbătrânirii ochilor.

Îl găsiți în plafar, sub formă de semințe și frunze. Vara, dacă îl vedeți în grădină la cineva, cereți-i să îi taie frunzele, să le puneți în salată.

În special femeile gravide să-l ia, pentru că se spune că patru frunze cât palma conțin o pastilă de antioxidant de acid folic, doza pe care ar lua-o o femeie însărcinată”, a explicat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private