Sari la conținut

Leac pentru curățarea ficatului. În două zile se vor vedea efectele

Vitamina esentiala pentru ficat
Sursa foto: arhivă Doctorul Zilei
Vitamina benefica pentru ficat

Leac pentru curățarea ficatului. A fost descoperit un leac care curăță ficatul. În două zile se vor simți efectele benefice. Potrivit experților medicali, licoarea se consumă pe stomacul gol, iar consumul se recomandă șapte zile. Uite despre ce leac este vorba și ce ingrediente se folosesc.

Potrivit ecology.md, ficatul este cel mai mare organ real din organism. Este situat în partea dreaptă sus a abdomenului și are funcții importante și complexe. Acestea includ producția de proteine, sinteza, depozitarea și procesarea grăsimilor, inclusiv acizii grași și colesterolul, digestia și depozitarea carbohidraților și îndepărtarea metabolică a produselor biochimice potențial dăunătoare produse de organism.

Boli diferite care pot dăuna ficatului

De menționat este faptul că există mai multe boli diferite care pot dăuna ficatului. Printre acestea se numără hepatita A, B și C, ciroza hepatică, dar și mai multe tipuri de medicamente și pastile care distrug ficatul.

leac pentru ficat cu stafide
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Mai mult, distrofia hepatică grasă este cea mai frecventă problemă. Astfel, pentru ca ficatul să fie în siguranță, este nevoie de o cură de detoxifiere pentru acesta. Sursa citată recomandă consumul timp de două zile de pă cu stafide.

Când se consumă băutura pentru curățarea ficatului?

Potrivit experților medicali, leacul se bea pe stomacul gol, în fiecare dimineață, rece, sau fierbinte, în funcție de modul în care vă place.

Stafidele se fierb timp de două minute în aceeași cantitate de apă și se lasă să se odihnească timp de 24 de ore. După doar două zile în care sunt consumate regulat, după indicații, veți observa primele efecte ale acestei băuturi.

Potrivit sursei citate, băutura este recomandat a se consuma timp de o săptămână. În același timp, în cursul acestei curățări, persoanele trebuie să evite comsumul de alimente nesănătoase. Totodată, băuturile alcoolice nu trebuie nici ele consumate în această perioadă.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: