duminică, iunie 26, 2022

Lidia Fecioru a prezentat un leac pentru eliminarea depunerilor de pe vasele de sânge. Potrivit bioenergoterapeutului, soluția este foarte bună în acest sens.

Vasele noastre de sânge au tendinţa să facă depuneri pe ele şi un leac foarte bun, o soluţie foarte bună pentru a scăpa de acele depuneri pe vasele de sânge o avem la îndemână.

Se face cu seminţe de mărar, miere şi rădăcină de valeriană.

Te-ar mai interesa: Licoare pentru dezintoxicarea ficatului. Lidia Fec...

Se prepară foarte simplu. Se pune 100 de grame de seminţe de mărar, două linguri de rădăcină de valeriană măcinată, doi litri de apă fierbinte. Amestecăm seminţele cu valeriana, turnăm doi litri de apă fierbinte, într-un borcan de trei litri.

Lăsăm să se răcească până la 40 de grade, şi apoi punem două linguri de miere.

Învelim foarte bine borcanul, ca atunci când facem compot şi îl lăsăm o zi. După care, acea soluţie pe care o avem, bem câte o lingură mare, cu jumătate de oră înainte de fiecare masă.

Cura de tratament este de 20 de zile, facem pauză 10 zile şi apoi mai facem o cură de 20 de zile şi atât. Borcanul poate să stea oriunde apoi.

Te-ar mai interesa: Rețetă antistres. Profesorul Vlad Ciurea: Să facem...

Ne poate ajuta şi la liniştire valeriana, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.


Leac pentru 100 de boli

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse un leac care poate trata 100 de boli. Se pot face două cure, potrivit bioenergoterapeutului.

Semințe de mărar, miere și valeriană – remediu foarte bun pentru 100 de boli: crește imunitatea, reglează tensiunea arterială. 100 gr semințe mărar, 2 linguri de rădăcină de valeriană rașnită, 2l de apă fierbinte și 2 linguri de miere.

Te-ar mai interesa: Și-au anulat NUNTA, după 7 ani de relație. Vestea ...

Se amestecă mărarul cu valeriana, se toarnă apa clocotită, se lasă până ajunge temperatura la 40 gr, se adaugă mierea. Se pune într-un borcan și se lasă o zi la macerat, într-un loc ferit de lumină.

Se ia o lingură cu jum de ceas înainte de masă, 20 de zile. Se poate repeta peste 10 zile încă o cură, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private