Sari la conținut

Leacul de la mănăstire care creşte imunitatea şi arde grăsimile (VIDEO)

Imagine creată cu AI

Din cuprinsul articolului

Pentru creşterea vitalităţii şi imunităţii organismului, există un ceai miraculos preparat la o mănăstire, eficient și pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus.

„Este un ceai multifuncțional, deoarece are atâtea ingrediente, încât sigur o să fugă virușii de sezon, dar și kilogramele în plus, ele se vor topi. Ghimbirul este un adevărat antifungic, este foarte bun pentru durerile de gât. Usturoiul este un antibiotic natural, cu calități ca ale ghimbirului”, explică Maica Ecaterina, potrivit rtv.net.

Ingrediente

  • 1 cm ghimbir
  • 1 cană apă
  • 1 cățel usturoi
  • 1/2 linguriță turmeric
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • un vârf de linguriță piper negru
  • 1 lingură oțet de mere
  • 1/2 lămâie
  • 1 lingură miere

Mod simplu de preparare

După indicațiile oferite chiar de măicuță în cadrul videoclipului, mai întâi trebuie să lași ghimbirul la infuzat, astfel încât toate aromele și proprietățile sale să pătrundă cât mai bine în apă.

Mai apoi trebuie să continui prepararea prin adăugarea celorlalte ingrediente, astfel, în doar câteva clipe vei obține un adevărat boost pentru starea ta de sănătate.

„Prima dată punem ghimbirul pe care-l vom tăia în această cană, îl tăiem feliuțe. Adăugăm peste el apa fierbinte, vom pune un capac și lăsăm la infuzat 10 minute, timp în care pregătim celelalte ingrediente.

După ce s-a infuzat foarte bine ghimbirul, vom adăuga celelalte ingrediente, adică un cățel de usturoi pisat. Adăugăm și turmericul, care reduce febra, este antiviral, numai bun pentru stările de oboseală și răceală. Pentru un efect mai bun al turmericului, îl potențăm cu piper, acesta topește kilogramele în plus, iar pentru un gust mai bun adăugăm și scorțișoara, care are un efect antibacterian.

La final punem mierea de albine și omogenizăm foarte bine. Se adaugă și oțet de mere și zeama de lămâie, după preferință, cât dorește fiecare. Avem o licoare care abundă de vitamine, minerale, iar efectul va fi imediat. Este recomandat să se bea în prima parte a zilei, este o băutură foarte energizantă. Se poate consuma imediat”, a explicat Maica Ecaterina.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel