Sari la conținut

Remediul Rudolf Breuss pentru cancer. Medicul austriac a VINDECAT peste 45.000 de persoane cu această rețetă. Boala dispare în 42 de zile

Rudolf Breuss
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Cum să scapi de cancer în 42 de zile - o rețetă care a vindecat mii de persoane

Medicul austriac Rudolf Breuss a devenit celebru în întreaga lume după ce descoperit un tratament care să vindece cancerul. Este vorba de un regim special, care constă în administrarea unui suc energizant care stimulează sistemul imunitar și care curăță sângele.

Se pare că aceasă băutură, extrem de simplă dar foarte puternică, are rezultate extraordinare. Din 1986, exista peste 45,000 de marturii ale pacientilor vindecati, care atesta faptul ca banalul tratament al lui Breuss i-a vindecat.

Medicul austriac a VINDECAT peste 45.000 de persoane cu cancer

Medicul austriac Rudolf Breuss (1899–1990) a conceput un regim special de 42 de zile, în care se bea doar ceai și acest suc special din legume. În această perioadă, celulele canceroase mor de foame, în timp ce starea de sănătate se îmbunătățeste.

Rudolf Breuss spune că este bine să nu provocăm cancerul şi, dacă se poate, să nu-l agresăm, ci să facem tratamente naturiste, ale căror rezultat este, adesea, salvator. Dacă l-am provocat în vreun fel şi credem că l-am „lichidat”, de obicei ne înşelăm.

Astfel spus, dacă o tumoare mică şi inofensivă este tăiată sau apăsată, atunci ea poate deveni “sălbatică”, celulele canceroase pătrund în sânge şi iau naştere metastazele. Aşadar, este indicat să lăsăm în pace noduleţele şi nodulele.

Prin cura cu sucuri şi ceaiuri, se opreşte alimentarea din exterior cu albumină – tumoarea canceroasă trăieşte doar prin aportul de albumină. Organismul nu poate trăi fără această substanţă, iar sângele „înfometat” de albumină atacă în corp tot ce este suplimentar: vegetațiile, aglomerările de impurităţi şi tumorile. O astfel de cură este o adevărată operaţie fără cuţit, pe care o execută sângele omului.

Orice tumoare este devorată în decurs de 42 de zile. Mai mult, deoarece, în timpul formării celulelor canceroase, metabolismul mineral din celule este dereglat, sucurile de legume, cu un conţinut de minerale asimilabile, compensează respectivul deficit.

Remediul Rudolf Breuss pentru cancer

Cartea medicului austriac, „Leacul împotriva cancerului, leucemiei și a altor boli incurabile similare” a fost tradusă în 7 limbi și vândută în peste 1 milion de copii.

Ingrediente necesare

 • 100 g morcovi
 • 300 g sfeclă roșie
 • 70 g cartof crud
 • 30 g ridichi
 • 100 g rădăcină țelină

Atenție! Cartoful este opțional cu excepția cancerului la ficat, unde joacă un rol important!

Mod de preparare:

Toate ingredientele se pun într-un storcător și se colectează sucul. Se transferă într-un recipient care se poate închide și se păstrează la frigider. Cantitatea este suficientă pentru o singură zi.

Se bea câte 1-2 înghițituri pe parcursul unei zile întregi, până se epuizează.

Apa se înlocuiește cu ceaiuri din plante: sunătoare, salvie, urzică, coada-calului.

Cum se ţine cura în mod corect cura medicului Rudolf Breuss

În caz de cancer sau leucemie, cura propriu-zisă trebuie efectuată timp de 42 de zile consecutiv, şi până la 21 de zile pentru alte boli. Se efectuează astfel:

Dimineaţa: 1/2 ceaşcă ceai pentru rinichi se bea rece, cu lingură, sorbind încet şi amestecându-l foarte bine cu salivă, apoi se înghite. După 20 – 30 minute se bea o ceaşcă de ceai de salvie, cu lingur şi amestecată bine cu salivă. La un sfert de oră se ia câte o gură de suc care nu se înghite imediat şi se insalivează. Până la prînz se iau aproximativ 10 – 15 înghiţituri de suc.

La prânz: 1/2 ceaşcă de ceai pentru rinichi. Până seara se mai bea din când în când câte o înghiţitură de suc şi o cană de ceai de năpraznic.

Seara: doar 1/2 ceaşcă de ceai de rinichi. În situaţiile de slăbiciune se poate consuma/bea şi o cană de supă de ceapă.

Reguli de bază

 • totul se soarbe, nu se bea, şi se amestecă bine cu salivă înainte de a fi înghiţit
 • se strecoară foarte bine atât sucul, cât şi ceaiurile, fiind interzisă ingerarea oricărui element solid, reziduu de plantă din ceai sau legumă din suc
 • sucul de cartof dă un gust rău, însă este extrem de necesar celor cu tumori la ficat; dacă nu se suportă gustul sucului cu cartof, se bea separat un ceai de coji de cartofi
 • ceaiul pentru rinichi nu se bea decât 3 săptămâni, NU MAI MULT, după care se continuă cura până la 42 de zile pe perioada celor 42 de zile, nu se consumă NIMIC – doar sucul şi ceaiurile.

Important de reţinut nu se bea suc mai mult de 500 ml. pe zi nu se va bea suc de legume fără a se bea şi ceaiurile prescrise; ceaiurile, de asemenea, se vor bea înghiţitură cu înghiţitură, amestecate cu salivă.

 • Nu se iau medicamente în timpul curei, vitamine, nu se fac injecţii, etc.
 • Pe perioada curei este interzis cu desăvârşire fumatul, se stă în aer curat şi se evită efortul fizic exagerat.
 • Nu se va face această cură în paralel sau îndată după operaţie sau după raze şi citostatice, ci doar după 2-5 luni.
 • Cel puţin o dată pe zi – clismă cu apă caldă + muşeţel.
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: