joi, august 18, 2022

Leacul minune al părintelui Elefterie, cunoscut ca „medicul fără bisturiu”. Iată rețeta!

Considerat unul dintre marii duhovnici români ai secolului care s-a încheiat de curând, părintele Elefterie a fost starețul renumitei mânăstiri Dervent din Dobrogea, locul în care sunt crucile izvoritoare de mir.

Ulterior, el a fost mutat în Moldova unde a slujit succesiv la mănăstirea Agapia și Secu. Aici el a devenit o adevărată legendă datorită harului extraordinar cu care rezolva problemele de sănătate cu ajutorul rugăciunii și postului.

Te-ar mai interesa: De ce se spune despre gută că e boala oamenilor bo...

Părintele Elefterie, cunoscut ca „medicul fără bisturiu”

Părintele Elefterie a tratat trupul după metode deprinse la o școală medicală absolvită la Adrianopole, în Grecia, în tinerețe. Aici a studiat tratamentele naturiste, devenind în timp „medicul fără bisturiu’’.

Părintele Efefterie făcea o formă de masaj numită călcătură pentru că se făcea cu piciorul și recomanda pacienților preparate din plante medicinale pe care le pregătea totdeauna personal. Se spune despre părintele Elefterie de la Mănăstirea Dervent  că vindecă aproape orice. A devenit cunoscut pentru sfaturile pentru remediile naturiste pe care le recomandă enoriaşilor.

Te-ar mai interesa: Alertă de călătorie pentru Grecia! Anunțul autorit...

De asemenea, avea şi darul vindecării bolilor trupeşti, moştenit din tinereţe, reuşind să vindece mulţi bolnavi cu rugăciunea, cu postul şi cu plante, fără medicamente. Dar, pentru toţi bolnavii care veneau la el, întâi făcea Sfântul Maslu, apoi îi pomenea la Sfânta Liturghie şi după aceea le recomanda tratament natural.

În urmă cu 30 de ani, a încetat din viaţă la 90 de ani, însă leacurile sale continuă să fie transmise şi folosite cu mare succes şi în prezent. Dovadă stă şi o reţetă pentru prevenirea şi combaterea bolilor, inclusiv a cancerului în stadii incipiente, remediu care a devenit popular datorită efectelor confirmate de cei care l-au încercat.
Reteta miraculoasa a Parintelui Elefterie. Leacul care vindeca toate bolile. CUM SE PREPARA

Leacul minune al părintelui Elefterie.

Amestecul care are la bază lăptişor de matcă şi miere de salcâm poate fi folosit preventiv pentru a diminua riscul apariţiei diferitelor boli degenerative, printre care şi cancerul. Ingredientele din reţetă au rolul de a stimula sistemul imunitar. Primele semne vizibile apar după primele 2-3 săptămâni de la începerea tratamentului.

Te-ar mai interesa: Evită acest tip de masline! Sunt încărcate de adit...

Potrivit specialiştilor, după tratamentele de chimioterapie şi radioterapie, pacientul acuză oboseală cronică. Acest tratament are capacitatea de a-i reda pacientului pofta de viaţă, energia de care are nevoie, pentru a diminua senzaţia de oboseală cronică.

Amestecul mai poate fi folosit preventiv pentru a diminua riscul apariţiei diferitelor bolilor cardiovasculare, hepatice şi renale.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic a dezvăluit cum să scapi de burtă ga...

Ingrediente

  • 4 grame de lăptişor de matcă;
  • 1,5 kilograme de miere naturală de salcâm;
  • 300 de grame de polen măcinat;
  • 150 de grame de tinctură de propolis;
  • 200 de mililitri de ser fiziologic.

Mod de preparare şi administrare

Ingredientele se amestecă într-un recipient de sticlă, cu o lingură de lemn. Apoi, borcanul se închide ermetic şi se păstrează la frigider.

Din pastă rezultată se ia 1 lingură dimineața şi 1 lingură seara, pe stomacul gol sau cu ceai.

Cantitatea este suficientă pentru 30 de zile de cură.

Este un leac pentru imunitate, pentru prevenirea cancerului sau ca adjuvant în boală canceroasă,

Te-ar mai interesa: Vitamina esențială pentru femei. Medic: ”Le-am pre...

Precauţii

Înainte de a se începe o astfel de cură în boala canceroasă deja instalată se recomandă sfatul unui specialist, deoarece fiecare organism reacţionează diferit.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private