Sari la conținut

Leacuri cu otet. Nu o sa crezi de ce boli te scapa

Sfaturile multor nutritionisti si doctori fac referire la otet de foarte multe ori.

S-a demonstrat inca din Antichitate ca acest aliment, derivat al vinului, are o serie de intrebuintari care pot spori gradul de sanatate al persoanelor. In cele ce urmeaza va vom prezenta unele dintre cele mai ciudate, dar si cele mai bune leacuri cu otet.

Otetul te scapa de guturai

Daca ai nasul infundat si dureri insuportabile de cap si de gat, poti scapa de ele cu otet. Foloseste otet de mere din care adaugi trei linguri mari intr-un litru de apa fiarta. Apoi este de ajuns sa faci inhalatii timp de cinci minute, deasupra oalei cu amestecul respectiv, cu capul acoperit cu un prosop. Inspira pe nas, expira pe gura si tine ochii inchisi. Aburii iti vor desfunda caile nazale, vei scapa de dureri si va fi imbunatatita circulatia sangelui.

Otetul te scapa de tuse

Daca tusesti din orice motiv, amesteca 5 lingurite de otet de mere cu cinci lingurite de miere. Astfel vei obtine un sirop din care este bine sa iei cate o lingurita la interval de trei ore. Dupa doua zile, tusea ar trebui sa dispara complet. In caz contrar, viziteaza un medic.

Continuarea pe lyla.ro. 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.