duminică, iulie 3, 2022

Lecția de 1 milion de dolari a fost numită așa de Aristotel Onasis și pusă în practică de Richard Branson, fondatorul grupului de firme Virgin Group, care cuprinde mai mult de 400 de companii, peste 50.000 de angajați și operează în 50 de țări.Cum atragi succesul în viața ta?

Printre firmele incluse de Virgin Group se numără casa de muzică Virgin Records și compania aeriană Virgin Atlantic, hoteluri, companii de telefonie mobilă, bănci, firme de turism, servicii matrimoniale, servicii financiare, transporturi feroviare etc.

Te-ar mai interesa: Oamenii puternici sunt incomozi. Lidia Fecioru spu...

Această lecție plus alte sfaturi valoroase ale oamenilor de succes au fost scrise de dr. Travis Bradberry, co-autorul best-seller-ului Inteligența Emoțională 2.0 și co-fondatorul TalentSmart.

El a prezentat câteva lucruri esențiale care te scot din turmă! Care te ajută să ai succes. Warren Buffet a mărturisit că a învățat să spună și nu, iar Richard Branson că nu pleacă nicăieri fără un carnețel pe care își notează toate ideile bune.

Iată ce fac oamenii de succes

1.Prețuiesc timpul, minut cu minut. Banii se pot recupera, timpul niciodată. Învață să îl gestionezi corect. Ține o agendă, planifică și respectă fiecare minut din timpul tău.

Te-ar mai interesa: Rune 4 – 10 iulie. Mihai Voropchievici: O su...

2.Concentrează-te pe un singur lucru. Ocupă-te de câte un lucru pe rând! Nu le amesteca și nu permite întreruperi, te pot împiedica să duci lucrurile la bun sfârșit.

3.Concentrează-te pe acum, nu planifica ce vei mânca peste 4 zile. Fă-ți prezentul frumos și decide ce să dai fiecărei zile, ce are ea nevoie? Dar îți poți planifica, desigur, călătoriile.

4.Ține la tradiția cinei în familie. Conexiunea cu familia este foarte importantă, nu o neglija, de acolo își iau puterea oamenii de succes. Familia este o prioritate.

Te-ar mai interesa: Mituri despre boala tăcută care face prăpăd în lum...

5.Richard Branson a spus că a primit și mai mult succes după ce a început să aibă mereu la el un carnețel. Că nu ar fi reușit să clădească imperiul Virgin fără un simplu carnețel.

Scrie totul, orice idee, poate fi o sclipire de geniu, pe care, nenotată, o poți pierde. Aristotel Onasis spunea și el: ”Scrie totul! Asta este o lecție de 1 milion de dolari, pe care nu ți-o predă nicio facultate! Oamenii super productivi își eliberează mintea scriindu-și gândurile!

Te-ar mai interesa: Colesterolul marit: Cresterea se poate preveni?...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private