Sari la conținut

Legătura dintre Andreea Esca și fiul lui Alexandru Arșinel: „Primul iubit nu se uită niciodată”

Legătura dintre Andreea Esca și fiul lui Alexandru Arșinel. Sunt puțini cei care știu ce a fost între celebra prezentatoare TV și Bogdan Arșinel, fiul celebrul actor.

Andreea Esca și Bogdan Arșinel au trăit o frumoasă poveste de dragoste, lucru confirmat la un moment dat și de regretatul actor.

Potrivit EVZ, Andreea Esca povestește în cartea sa că în liceu prima ei iubire a fost fiul lui Alexandru Arșinel, Bogdan Arşinel. Dezvăluirile cu privire la povestea lor de dragoste au uimit pe toată lumea la acea vreme.

Fiul lui Alexandru Arşinel, primul iubit al Andreei Esca

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste.

Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten. De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”, a scris Andreea Esca în cartea sa, ”Ce-am făcut când am tăcut”.

Ce spunea Alexandru Arșinel despre relația Andreei Esca cu fiul ei

Regretatul actor povestea la un moment dat că fiul său despre această poveste de dragoste, fiind un băiat foarte discret.

„Ea era la liceu, el la fel, erau foarte tineri. Eu în acea perioadă, când ei eram împreună, eram mai tot timpul plecat cu munca mea de actor prin țară, la spectacole, petreceam puțin timp împreună.

Fiul meu nu mi-a povestit nimic, niciodată despre această relație! Nu ne-a prezentat-o, nici nu era cazul, erau foarte tineri, erau la liceu. La noi în Moldova este o tradiție și anume că partenerul de viață al unui tânăr se prezintă părinților înainte de nuntă.

Acum în vremurile astea, pe care le trăim, nu mai este așa ceva. Nu am avut mărturisiri de astea . Este și a fost un bărbat foarte discret. Cred că se și supără și acum dacă insist pe asemenea subiect. Nici acum nu intru în viața lui chiar dacă s-a așezat la casa lui’, a declarat Alexandru Arşinel.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: