Sari la conținut

Legătura dintre vaccinul anti-covid și o boală severă gravă. Primul proces împotriva Pfizer și al Ministerului Sănătății

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

O pacientă din România acuză că după vaccinarea cu serul anti-covid a dobândit o boală severă gravă. Din acest raționament, aceasta a intentat proces companiei Pfizer și Ministerului Sănătății din România.

”Vorbim despre un proces care vizează acest trio: Compania Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României, bineînțeles pentru acele HG-uri emise pe toată perioada pandemiei, care unele dintre ele chiar au fost anulate.

Boala despre care vorbim se referă la trombocitopenie, o boală despre care spun medicii, în actele oficiale, medici din Germania, pentru că acolo persoana respectivă a mers să se trateze, cel mai probabil ar fi apărut, așa cum este menționat în documentele medicale, după imunizarea cu vaccinul anti COVID-19 produs de Pfizer.

De aceea, acest producător, prin subsidiara din România, este chemat în judecată pentru a răspunde pentru vaccinul respectiv. Bineînțeles, dacă acest lucru va dovedi, pe baza unor expertize, o legătura de cauzalitate foarte clară” a explicat avocatul Adrian Cuculis la Antena 3 CNN.

Potrivit acestuia, clienta lui va trebui să trăiască toată viața cu această afecțiune gravă.

”Ceea ce a fost comunicat de către medicii din Germania, și de câteva luni bune este acolo pentru tratamentul respectiv, este faptul că trebuie să urmeze tratamentul pentru toată perioada vieții. Este o chestiune cu care trebuie să trăiască toată viața.

Ceea ce este foarte interesant, în documentele medicale, medicii confirmă ca această boală a fost provocată și a apărut imediat după imunizarea cu vaccinul anti COVID 19 produs de compania Pfizer. Și atunci mai rămâne decât un singur pas, dovedit pe baza unei analize făcute în baza unei expertize medicale, legătura de cauzalitate între boala respectivă și imunizarea cu vaccinul acesta”, a mai spus Adrian Cuculis la Antena 3 CNN.

Daunele se ridică la 1.000.000 de euro și vizează obligarea celor 3 (n.r. Pfizer, Ministerului Sănătăţii și Guvernul României) la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel