joi, decembrie 1, 2022

Cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep a dat naștere la dezbateri intense în rândul colegilor sportivi care au lansat diverse ipoteze pentru rezultatele fenomenale obținute de sportivă de-a lungul timpului.

În anul 2009, Simona Halep a luat o decizie fără precedent care a contribuit decisiv la ascensiunea fulminantă a constănțencei: o operație de micșorare a sânilor.

Sacrificiul imens făcut de Simona, pe care sportiva în vârstă de 31 de ani nu îl regretă deloc, este readus în prim-plan după ce eleva lui Patrick Mouratoglou a fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

Te-ar mai interesa: Medic urolog renumit: Majoritatea bărbaților igno...

Un fan al tenisului a făcut o legătură neașteptată între operația de micșorare a sânilor și performanțele Simonei:

„Aș pune o întrebare care nu face neapărat parte din contextul ăsta, decât ca să ne creeze o imagine despre Simona Halep. Aș vrea să îmi confirmați dacă în perioada adolescenței, Simona a suferit o operație care să îi îmbunătățească performanțele sportive. Mă refer la o micșorare de sâni. Dacă îmi permiteți răutatea, nu e decât o întrebare retorică! Arătați-mi și mie, în ziua de astăzi, ce procent de fete ar face treaba asta?”, a fost întrebarea lansată de un fan în emisiunea Piața Victoriei de la Europa FM, moderată de Adriana Nedelea.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...

Dragoș Suciu, analist sportiv și apropiat al Simonei Halep, care s-a antrenat cu fostul lider WTA la același club din Constanța, a intervenit în dezbatere și i-a luat apărarea jucătoarei: „Dar nu e o problemă! Și nu cred că sunt doar rațiuni sportive, cred că sunt și rațiuni medicale. Și personale. E corpul tău! Până la urmă, nu a ținut numai de sport, din punctul meu de vedere. Cred că a ținut și de calitatea vieții”, a explicat fostul tenismen decizia Simonei Halep privind operația de reducere a bustului, care i-a schimbat cariera.

Te-ar mai interesa: Orice viitoare mamă trebuie să știe. Ce se întâmpl...

Simona Halep, despre operația de reducere a bustului: „Încurajez și alte fete să ia exemplul meu!”

Simona Halep a vorbit despre subiectul sensibil, recent, în cadrul unui interviu acordat americancei Chris Evert: „Cred că după operația de micșorare a sânilor te-ai simțit mai liberă și cred că e un lucru extraordinar că ai vorbit deschis despre asta! Pentru că și alte femei se confruntă cu problema asta, te felicit!”, i-a transmis Chris Evert româncei, la care Simona Halep a oferit o declarație plină de sinceritate.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

„Despre operație, vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru. Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top!”, a afirmat Simona.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private