Sari la conținut

Va ajunge pe masa de operație. Durerile sunt de nesuportat pentru îndrăgitul cântăreț de muzică populară Constantin Enceanu

Din cuprinsul articolului

Va ajunge pe masa de operație. Durerile sunt de nesuportat pentru îndrăgitul cântăreț de muzică populară Constantin Enceanu. Artistul nu va fi prezent la …

Constantin Enceanu va ajunge pe masa de operație, din păcate. Deși a încercat pe cât posibil să nu ajungă pe mâna medicilor, din cauza durerilor foarte mari pe care le are, Constantin Enceanu a fost nevoit să se interneze în spital.

Artistul a amânat destul operația care l-ar fi scăpat de toată suferința și acum nu se mai poate. Din păcate, din cauza intervenției chirurgicale, artistul nu va fi prezent la un mare spectacol care va avea loc la Sala Palatului, in memoriam Petrică Mâțu Stoian.

„Chiar nu am cum”

Cu regret în suflet, Constantin Enceanu a dezvăluit că nu va putea fi prezent la concert pentru că urmează să se opereze la genunchi.

„Eu pe data de 7 noiembrie mă internez și îmi fac o intervenție la genunchi. Am tot amânat-o de un an și ceva. Și acum am stabilit cu doctorul Stoica de la Foișorul de foc.

Nu mi-am luat evenimente o lună și jumătate, tocmai să îmi pot rezolva această problemă de sănătate. Așa nu o mai rezolvam niciodată. Vine Revelionul…”, a spus artistul citat de RTV.

Constantin Enceanu a luat deja legătura cu organizatorii evenimentului pentru a le explica motivul din cauza căruia va fi absent, mai notează RTV.

„I-am spus să nu mă pună pe afiș, mai demult. De când a făcut distribuția i-am spus să nu mă pună (…) Le-am spus organizatorilor să mă înțeleagă, că nu pot. Chiar nu am cum”, a adăugat Constantin Enceanu.

Petrică Mâțu Stoian și Constantin Enceanu au fost prieteni foarte buni, fapt pentru care Enceanu a făcut o piesă în memoria regretatului artist.

Videoclipul piesei „Petre al nostru nu mai cântă” a fost filmat chiar pe plaiurile natale ale acestuia…

Noi îi dorim sănătate multă și să revină cât de curând pe scenă!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel