miercuri, februarie 8, 2023

Pele: Legenda fotbalului brazilian a revenit la spital în timp ce se luptă cu cancerul. Într-o postare pe Instagram, fiica sa Kely Nascimento a declarat că el continuă să lupte împotriva cancerului de colon.

Ea a spus că a fost internat pentru ca medicii să-i poată reglementa medicamentele.

Ea a scris: „O mulțime de alarmă în mass-media astăzi cu privire la sănătatea tatălui meu. El este în spital pentru a reglementa medicamentele.

Te-ar mai interesa: ȘOC DE PROPORȚII ÎN PRO TV! Jurnalist celebru anch...

Nu există nicio urgență sau o nouă predicție îngrozitoare. Voi fi acolo de Anul Nou și voi promite că voi posta câteva poze.”

Starul fotbalului i s-a îndepărtat o tumoare de la colon în septembrie 2021 și de atunci a intrat și ieșit din spital pentru tratament în mod regulat.

ESPN raportează că bărbatul de 82 de ani a fost internat la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo cu „umflare generală” și avea probleme cardiace. La acel moment, medicii erau îngrijorați de faptul că tratamentul cu chimioterapie nu va avea rezultatele așteptate.

Pele urmează să aibă alte teste pentru o evaluare mai aprofundată a problemelor sale de sănătate.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ce înseamnă un gram de sare și cum ...

Managerul său și spitalul nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii.

Pele este, fără îndoială, cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.

El a intrat pe scena mondială la vârsta de 17 ani la Cupa Mondială din 1958, ajutând Brazilia să obțină prima dintre cele cinci succese record.

Accidentarea a afectat contribuția lui Pele la finalele din 1962 și 1966, dar a condus Brazilia la un al treilea triumf, de data aceasta în Mexic în 1970, ca parte a ceea ce este considerată cea mai mare echipă internațională din toate timpurile.

Te-ar mai interesa: ALERTĂ ALIMENTARĂ! Chipsuri contaminate cu o subst...

Cel mai mare marcator al Braziliei, cu 77 de goluri în 92 de meciuri pentru țara sa, el a întruchipat ideea fotbalului ca „jocul frumos”, unul jucat cu pricepere, viteză și imaginație.

Există multe dispute cu privire la numărul total de goluri pe care le-a marcat în timpul carierei sale, pe care Guinness World Records îl menționează la 1.279.

Cu toate acestea, criticii consideră că cifra este prea mare, sporită de sutele marcate în amicale și meciurile de antrenament.

Te-ar mai interesa: Semne de avertizare precoce ale cancerului: 5 simp...

El a marcat aproape un gol pe meci de-a lungul carierei sale de 22 de ani.

Alții au stabilit totalul său la 757 de goluri, deși clubul său principal, Santos, spune că numărul său a fost mai aproape de 1.000.

În 2013, a primit premiul FIFA Ballon d’Or Prix d’Honneur (premiul de onoare) ca recunoaştere a carierei şi realizărilor sale.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private