Sari la conținut

Liam Neeson vorbește despre moartea tragică a soției sale, Natasha Richardson. Ultimele cuvinte înainte de a o deconecta de la aparatele care o țineau în viață

Sursă foto: AmoMama
Liam Nesson, ultimele cuvinte spuse soției pe patul de spital

Soția lui Liam Neeson, actrița Natasha Richardson, a murit tragic în 2009, după ce a căzut în timp ce lua o lecție de schi pentru începători cu fiul ei cel mare în Quebec, Canada.

Liam Neeson a dezvăluit ultimele cuvinte sfâșietoare pe care le-a spus soției sale Natasha Richardson, la cinci ani de la moartea ei tragică.

Actrița și-a pierdut viața în 2009, la vârsta de 45 de ani, după o cădere în timpul unei lecții de schi pentru începători cu fiul ei cel mare, Michael.

Natasha a suferit un traumatism cranio-cerebral după ce inițial i-a spus soțului ei că „a căzut în zăpadă”.

Actorul s-a destăinuit și a povestit despre clipele grele prin care a trecut, în timpul unui interviu sincer cu Anderson Cooper, potrivit Daily Mail.

Pactul din spatele unei povești de dragoste

Actorul, care a rămas necăsătorit de la moartea Natashei, a explicat că, în timpul celor 15 ani petrecuți împreună, cuplul a făcut un pact conform căruia, dacă unul dintre ei ar fi ajuns în stare vegetativă, „l-ar fi deconecta pe celălalt de la aparate”.

Când Natasha a căzut inițial pe una dintre pârtiile pentru începători, se pare că a refuzat să primească îngrijiri medicale și a fost escortată în camera ei de hotel, unde l-a sunat pe Liam, care filma în Toronto în acel moment.

Trei ore mai târziu, vedeta din filmul fenomen „The Parent Trap” a fost transportată de urgență la spital, unde s-a descoperit că sângele i s-a acumulat în creier, provocând o presiune fatală.

Liam a alergat la spitalul unde era internată soția sa, iar un medic i-a arătat o radiografie, despre care a spus că arată ca „un desen animat”, înainte de a i se spune că se află în moarte cerebrală.

Sursă foto: Getty Images

Ultimele cuvinte pe patul de spital

În timp ce se afla la patul ei de spital din New York, starul „Taken” i-a spus mamei celor doi copii ai săi:

„Scumpo, nu te vei mai întoarce din asta. Te-ai lovit la cap. Este… nu știu dacă mă poți auzi, dar asta este… asta s-a întâmplat. Te aducem înapoi la New York. Toată familia și prietenii tăi vor veni”.

Fiul Natashei, Micheal, a declarat că moartea mamei sale „l-a dat peste cap”, când avea doar 13 ani.

El a declarat pentru The Times : „A fost atât de brusc. Atunci când este neașteptat și este un accident complet ciudat, te cam dă peste cap, indiferent dacă crezi sau nu în soartă. A fost o mamă extraordinară, extraordinară.

Ceea ce îmi doresc este să pot avea aceste conversații de adulți cu ea, aceste întrebări aleatorii despre industrie sau muzică.

Am fost un băiat al mamei în copilărie, iar ea a fost cu adevărat cea mai bună prietenă a mea. Vreau să spun că eram cu toții o familie unită, dar Danny [fratele mai mic] era băiatul tatălui meu și eu eram băiatul mamei, cu siguranță”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.