marți, octombrie 4, 2022

Lidia Fecioru a prezentat la Antena 3 un leac pentru cei care se confruntă cu ficat gras, în afară de tratamentul medicamentos recomandat de medic.

Pentru acest ceai ai nevoie de 1 litru de apă și 20 de boave de măceșe, potrivit Lidei Fecioru. Iată aprocedeul pe care trebuite să îl repeți de şase ori, din două în două zile.

„Într-un termos de circa 1 litru, se pun 20 boabe de măceşe, se pune apă fierbinte peste ele şi se lasă 12 ore.

Te-ar mai interesa: Trei zodii de femei de neînlocuit. Bărbații fac ob...

Apoi se toarnă din ceai într-un pahar şi punem trei linguri de sorbitol sau xilitol, amestecăm bine şi se bea o dată, dimineaţa, pe stomacul gol.

Peste 20 de minute, se bea încă un pahar. După jumătate de oră, punem mânca”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Potrivit ei, acest procedeu se repetă de şase ori, din două în două zile.

E o cură de tratament bună pentru ficat, spune Lidia Fecioru.

creier

Cele 3 legi ale îndeplinirii dorințelor

Lidia Fecioru a dezvăluit la un moment dat care sunt cele 3 legi ale îndeplinirii dorințelor. Potrivit bioenergoterapeutului, funcționează 100% și îți aduc tot ce vrei!

Te-ar mai interesa: Medic neurolog: Lecitina nu are efect. Iată ce tru...

„1. Legea comenzii

Trebuie sa formulezi clar ce vrei. Este foarte important sa spui exact ce vrei. Gandurile noastre sunt cele mai importante.

Cand ceri ceva, trebuie sa ceri foarte strict, fix. Cand spuneam ca pui banutul in canita si ceri un singur gand, la fel trebuie sa faci si acum: o singura dorinta, un singur gand.

Trebuie sa comenzi si sa ceri. Nu trebuie sa facem multe polologhii. Nu ne opreste nimeni sa spunem o rugaciune la asta. Nu ne opreste nimeni sa il rugam si pe Dumnezeu sa ne ajute.

Te-ar mai interesa: Cum știi că e cazul să mergi la un specialist în i...

2. Legea zeciuielii

Acolo exista Dumnezeu. Trebuie sa-ti platesti partenerul de afaceri. Iar partenerul tau de afaceri atunci cand esti singur este Dumnezeu.

Platesti ajutand pe cineva, dand zeciuiala din ce ai facut tu. Este important sa o faci pentru ca banii sa ramana la tine.

3. Legea bunavointei

Indiferent de cati bani ai avea, trebuie sa faci bine celor din jur pentru ca banii sa ramana la tine. Este si cazul celor care fac voluntariat. Daruiesc fara sa stie nimeni. Trebuie sa traiesti in armonie cu ceilalti. Nu se gandesc la ei pentru ca stiu ca lor oricum le merge foarte bine. De unde dai, Dumnezeu da inzecit”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Octavian Jurma: Pandemia nu s-a terminat! Valul 7 ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private