vineri, august 12, 2022

Licoare pentru dezintoxicarea ficatului. Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru a oferit rețeta unei băuturi care curăță ficatul în 24 de ore.

„Nu este un leac, ci mai degrabă un întăritor al ficatului. Muncim mult, alimentaţia este dată peste cap, stres şi mai avem şi chestiile astea de zi cu zi.

La un moment dat simţim că ne doare în partea dreaptă, că avem o stare de vomă, ne mai ies şi tot felul de iritaţii pe corp, iar asta înseamnă că ficatul nostru suferă. Am un leac pentru asta.

Te-ar mai interesa: Aplicație care te răsplătește să faci sport: Când ...

Se ia un litru de apă şi un mănunchi mic de mentă verde. Se pune litrul de apă la fiert. Când apa a fiert pui menta. O lăsăm să fiarbă 5 minute. Lăsăm să se răcească la temperatura camerei şi apoi adăugăm sucul de la o lămâie, portocală şi 3 linguri de miere.

Bem această cantitate într-o zi. Dezintoxicarea ficatului se face într-o zi. Ne îmbunătăţeşte şi partea sistemului nervos. Se bea chiar şi când este călduţ”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

Te-ar mai interesa: Se schimbă legea pentru concediul paternal și inde...

Leacul care vindecă boli grave

Lidia Fecioru a prezentat la Antena 3 un leac care vindecă boli grave. Bioenergoterapeutul spune că o rețetă mai bună ca asta nu are.

„Am început și practic de foarte mult timp acest tratament. Nu mă întrebați de ce întineresc, de ce nu îmbătrânesc.

Nu mă injectez în fiecare zi cu ceva ca să am și zâmbetul și mintea în concordanță și m-am axat foarte mult pe tratamentul cu ouăle imune de la Romvac.

Te-ar mai interesa: MEDIC: Atenție la aceste băuturi! Efecte devastato...

Vreau să le spun telespectatorilor, mai ales cei care au copii mici, că vaccinul este buvabil. Încercați să vă duceți să le luați, sunt tratamente naturiste.

Deci, rețetă mai bună ca asta, crede-mă, astăzi, sincer nu am. Sunt minunate. Unicul impediment este să nu fii alergic la ou, în rest poți să faci tratament”, a spus Lidia Fecioru.

Potrivit Antena 3, este vorba de Oul Hiperimun, creat în România. Specialiștii Romvac au injectat găini cu anumiți viruși, iar ouăle acestora conțin acum anticorpi.

Te-ar mai interesa: Oana și Viorel Lis la capătul puterilor: „Să fii c...

Mai mult decât atât, pentru ca tratamentul să fie mai eficient, virusul care provoacă infecția este extras de la pacient și se administrează găinii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private