vineri, mai 20, 2022

Detoxifierea organismului este foarte importantă pentru sănătatea generală și pentru funcționarea normală a tuturor organelor. Totuși, aceasta nu se poate face cu o cură specială, ci este vorba mai mult despre disciplina stilului de viață.

O „cură de detoxifiere” nu poate compensa un stil de viață nesănătos. Astfel, este indicat să adoptăm un stil de viață cât mai echilibrat pentru a evita riscul îmbolnăvirii.

Te-ar mai interesa: Radiografia la rece a unei realități dure: pandemi...

Toxinele joacă un rol foarte important în alterarea stării de sănătate. Deși corpul nostru are propriul sistem de eliminare a toxinelor, acesta poate fi copleșit de alimentația nesănătoasă și lipsa de exerciții fizice.

Lidia Fecioru, renumit bioenergoterapeut, dezvăluie la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, un remediu excelent care te va ajuta să îți cureți organismul de toxinele acumulate.

Remediu pentru detoxifierea organismului

„Foarte bune pentru dezintoxicarea organismului sau pentru cei are au pietre la rinichi sunt frunzele de coriandru cu frunzele de pătrunjel la un loc. Luăm cantitate egală şi le tocăm.

Te-ar mai interesa: Mușcătura de căpușă. Când este cazul să ne îngrijo...

Punem apă cât să acoperim frunzele. Cam cu un deget şi punem totul la fiert. O lăsăm să fiarbă la foc mare, iar când începe să fiarbă îl dăm încet. Îl lăsăm 10 minute. Strecurăm ceaiul şi plantele. Lichidul îl punem într-un borcan. Frunzele le putem mânca ca pe urzici.

Ceaiul îl bem dimineaţa, cu 10 minute înainte de masă. Seara la fel. Îl bem rece. Nu trebuie încălzit. Cura este de 14 zile, nu mai mult.

Te-ar mai interesa: Alimente cu efect antidepresiv. Cum te va ajuta al...

Putem repeta peste trei, chiar patru luni. Trebuie să lăsăm o pauză mai lungă, pentru că este destul de concentrat. Nu putem ţine chiar 3 luni. Să facem chestia asta cam 5 zile. Este o dezintoxicare. Ne ajută foarte mult.

Putem face cantitate cât dorim. Nu avem o cantitate exactă. Ne uităm după ochi. Este şi perioada păpădiei. De la păpădie folosim tot. Dulceaţa de păpădie este foarte bună, la fel şi cafeaua din rădăcină de păpădie”, a spus Lidia Fecioru, potrivit sursei citate.

Te-ar mai interesa: Dr. Florin Bloj: „Tromboza venoasă profundă se tra...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private