duminică, octombrie 2, 2022

Lidia Fecioru, cunoscuta bioenergeticiană, a fost invitată în emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars, unde a abordat cunoscuta deja atitudine prietenoasă vizavi de femei, încercând să le dea câteva ponturi legate de frumusețe și echilibru interior.

Doamna Fecioru radiază și are un ten mai luminos ca niciodată. Asta fiindcă a găsit un echilibru și felul în care a început să își gestioneze viața, mărturisind că a slăbit 20 de kilograme făcându-și propriul regim, adaptat stilului său de viață.

Te-ar mai interesa: Ceaiul pe care Regele Charles îl bea în fiecare di...

Doamna Fecioru mănâncă atâta hrană cât încape în doi pumni, niciodată mai mult. Și acest secret a ajutat-o să se regleze fizic, dar și psihic.

Întrebată fiind ce sfaturi are pentru femeile care își găsesc refugiul, fericirea în mâncare, Lidia Fecioru a spus că este foarte important să nu mâncăm supărați și să nu ne lăsăm conduși de emoții. Sau dacă o facem, să ne lăsăm purtați doar de acele emoții care ne-ar trimite la alergat, ca să scăpăm de calorii, nu să acumulăm. Se pare că există 3 cuvinte cu A care ne guvernează viața:

  • Alegere
  • Atașament
  • Afecțiune

Așadar, potrivit doamnei Fecioru, care a ajuns la 70 de kilograme de la 90, secretul este mâncatul puțin și des, dar și înfrângerea gândurilor care ne duc la frigider. Și nu în ultimul rând, iubitul. O viață sexuală regulată, în opinia celebrei bioenergeticiene, este în topul alegerilor pentru o viață sănătoasă, așa cum a declarat în interviul de la Antena Stars.

Te-ar mai interesa: Cafeaua îți poate arăta cum va fi vremea. Incredib...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private