Sari la conținut

Lidia Fecioru: aceasta este vârsta înțelepciunii absolute

Sursă foto:: arhiva Doctorul Zilei
Înțelepciunea absolută

Bioenergeticeanul Lidia Fecioru a explicat cele trei vârste de aur pe care le traversează un om, dar și când atinge înțelepciunea absolută.

„Noi nu ne așezăm foarte bine în viață decât după 30 de ani, chiar un pic peste.

Între 28 și 30 este perioada când apare dorința de a avea un copil, căsătorie, carieră. Asta este prima vârstă de aur când începem să schimbam lucruri în viața noastră.

Dar să nu uităm că există vârsta de 40 de ani. Atunci oamenii sunt în forța carierei. Au deja copiii mărișori.

„La 40 de ani este apogeul vieții și ești foarte bine înfipt în realitate”

Etapa mulțumirii de sine este între 50 și 60 de ani.

Când ajungi în această etapă ai deja perioada de 20 de ani de carieră, copii au în jur de 20 de ani, ai toate lucrurile așezate. Poate te-ai așezat și spiritual și atunci totul este organizat.

Citeste si:

Aceasta este perioada mulțumirii de sine. Ești liniștit și te uiți înapoi.

„Mai există o perioadă a înțelepciunii absolute, între 70 și 75 de ani”

La acei oameni trebuie să apelăm pentru înțelepciunea lor. Ei au și experiența proprie, au și experiența celor din jur, au și regretele.

Sunt foarte muți care ratează aceste etape. Și făcând asta vedem băieți și fete care nu mai vor să se căsătorească, care nu mai vor să facă copii sau care nu au posibilitatea să-și facă o carieră.

De aceea avem situații în care au 35 de ani și locuiesc cu părinții.

Este târziu pentru un bărbat să plece de acasă la 28 de ani.

Femeilor le apare dorința de a avea un copil pe la 25, dar la băieți apare pe la 35, 36 de ani, atunci se aprinde clopoțelul de tată”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri ascunse.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.