Sari la conținut

Lidia Fecioru: ASTA duce la anxietate. Mintea ta se blochează pe niște cutume

Lidia Fecioru
Sursă foto:: arhiva Doctorul Zilei
Lidia Fecioru, sfaturi despre puterea intuiției

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat la Antena 3 cum ajung traumele din copilarărie să se reflecte în comportamentul oamenilor.

„Nu doar dramele din copilărie. Pot fi și traume din căsnicie. Suferi de anxietate și acest lucru te împiedică să vezi lucrurile în lumina lor. Nu le poți înțelege. Și neînțelegându-te, mintea ta se blochează pe niște cutume, șabloane. Ți-e frică să ieși cu lumea, nu vrei să comunici, vrei să te retragi, îți hrănești propriile tale temeri. Asta e una dintre probleme”, a spus Lidia Fecioru.

„Tu devii vulnerabil atunci când începi să fii anxios. Pentru că viața te trăiește pe tine, în loc să o trăiești tu. Lipsa de iubire.. nu neapărat lipsa de iubire părintească, lipsa de afecțiune.. un părinte mai dur care mereu ți-a arătat ce ai făcut rău.. asta duce la anxietate. Cicatricile foarte adânci nu-i lasă să facă pași. ”, a mai spus ea.

Limbajul picioarelor

Lidia Fecioru a explicat la Antena 3 ce spune felul în care stai despre tine! Această poziție dă de gol femeile perfecționiste.

„Asta este un studiu întreg. Psihologii au descoperit că o parte a caracterului pe care nu o putem vedea în astrologie constă în limbajul trupului.

Când ne aşezăm undeva, întotdeauna încercăm să ne aşezăm cum ne este comod. Comoditatea vine din interior.

Poziţia cu picioarele unele lângă celelalte, indică că această femeie este organizată şi îi place curăţenie. Are o uşoară incertitudine care o învăluie. Dacă vârful picioarelor este în interior, persoana respectivă nu are multă încredere în ea.

Femeile care fac balans din picior. Deşi pare o femeie încrezătoare, este speriată de către bărbaţi. Este ambiţioasă şi îi place competiţia. Intră rapid într-un joc.

Cu un picior sub posterior şi altul jos, asta denotă că îi place să i se spună ce să facă. Este o bună ascultătoare. Nu îi place să i se atragă atenţia. Nu se grăbeşte să se arunce în braţele lui bărbat.

Femeia care se plânge puţin pentru a fi ajutată

Femeile care încolăcesc picioarele sunt cele perfecţioniste. Este mereu îngrijorată de impresia pe care o face. Îi place să îi ajute pe ceilalţi. Este femeia care se plânge puţin pentru a fi ajutată.

Cu picioarele încrucişate înseamnă că are multe în comun cu perfecţionista, dar este şi mai altruistă. Dacă te vede neputincios, te va ajuta. Nu te vei pierde lângă ea.

Femeia liberă, un fel de turcesc pe scaun. Întruchipează idealul femeii moderne este independentă. Îşi iubeşte libertatea.

Femeia care stă cu picioarele despărţite. Este femeia sinceră, uşoară în comunicare şi cu un minunat simţ al umorului. Este poziţia femeilor grăsuţe. Ele stau aşa. Oamenii uşori grăsuţi sunt şi buni. Femeia filantrop este darnică, dar nu încerca să o legi de tine pentru că le place diversitatea masculină”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: