Sari la conținut

Lidia Fecioru: Beți acest ceai dimineața, cu înghițituri mici, pe stomacul gol. Ajută la prelungirea vieții organelor interne

Lidia Fecioru
Sursa Foto: arhiva Doctorul zilei
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut

Lidia Fecioru este recunoscută pentru sfaturile privind medicina naturistă. Unul dintre cele mai celebre ceaiuri cu care să-ți începi ziua este cel de levănțică.

Acest ceai ajută la întinerirea organismului, este benefic pentru sistemul nervos și este simplu de preparat, dar are și contraindicații. Nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Lidia Fecioru: Beți acest ceai dimineața, cu înghițituri mic, înainte de masă

„Am pregătit un leac, mai degrabă un sfat. Este vorba de ceaiul cu levănţică. Să ne facem un tabiet de o săptămână pe lună. La începutul sau la sfârşitul lunii, acea săptămână din lună, să bem câte o cană de ceai, un pahar.

Punem o linguriţă de plantă la un pahar de apă, se toarnă, se lasă să se răcorească. În momentul când s-a răcorit îl putem bea, cu înghiţituri mici. Cu 30-40 de minute înainte de masă, dimineaţa.

Va face minuni în corpul nostru pentru că este în primul rând benefic pentru sistemul nervos şi este împotriva îmbătrânirii. Ne ajută la întinerirea organismului, prelungirea vieţii organelor noastre.

Tot ce înseamnă plante mirositoare sunt special pentru sistemul nervos. Toate plantele cu aromă sunt nemaipomenite. Inclusiv ceaiul de coji de lămâie sau portocale. Totuşi, e bine să le opărim, să le spălăm cu detergent şi apă oxigenată. Să punem apă oxigenată în apa cu care spălăm fuctele şi legumele pentru că va scoate tot ce înseamnă mizerie pe coaja de portocală, de lămâie.

Ceaiul de levănţică să îl bem cu înghiţituri mici (aproximativ 150 de grame) cu 30-40 de minute înainte de masă. E împotriva îmbătrânirii.”

Rețeta celui mai puternic ceai de slăbit

Cunoscutul bioenergoterapeut s-a transformat cu ajutorul acestui ceai care topește kilogramele în plus.

Mod de preparare:

  • Pentru prepararea acestui ceai de slăbit ai nevoie de 1 litru de apă, un bețișor de scorțișoară și 5 frunze de dafin mari.
  • Toate ingredientele se fierb timp de 15 minute la foc mic. Se lasă la răcit după care se poate administra.

Acest ceai se bea câte o ceașcă, zilnic, pe stomacul gol. Poate fi administrat în curele de slăbire de orice persoană sănătoasă. Este, însă, contraindicat femeilor însărcinate, celor care alăptează precum și copiilor care nu au împlinit vârsta de 6 ani.

Scorțișoara are nenumărate beneficii pentru sănătate: accelerează metabolismul, stimulează arderea grăsimilor, îmbunătățește circulația sângelui și previne îmbătrânirea prematură.

Printre cele mai importante beneficii pe care frunzele de dafin le aduc organismului se numără: stimularea digestiei, reducerea glucozei din sânge, colesterolului și trigliceridelor, stimularea imunității și menținerea sănătății pielii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel