sâmbătă, octombrie 1, 2022

Foarte mulți români s-au îmbolnăvit de coronavirus, motiv pentru care Lidia Fecioru le propune ceaiul pentru imunitate – ideal pentru refacerea rapidă după infectarea cu coronavirus.

”Pentru că sunt foarte mulți care au bolit de COVID și au rămas cu sensibilitate pulmonară și bronșică există o rețetă foarte bună. Se iau 100 gr de hrean, 100 gr usturoi, 100 gr ceapă și 300 gr de miere. Totul se amestecă la un loc și se ia de 3 ori pe zi câte o lingură. Deja îmbunătățirea se vede din a doua zi. Putem pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau un blender pentru a ieși totul mai rapid” a spus Lidia Fecioru.

Te-ar mai interesa: De ce s-a sinucis tânărul chirurg Radu Mirică: mes...

Lidia Fecioru leacul zilei pentru bronșită. ”Este foarte simplu, bem în fiecare seară”

”Suntem în perioadă rece și ne tușesc copiii, mai tușim și noi, nu e obligatoriu să avem SARS-CoV-2, există și viroze, o bronșită cronică. Se fierb 250ml de lapte, îl lăsăm să se răcească puțin după care amestecăm într-un blender o linguriță de unt topit, o jumătate de linguriță de bicarbonat și un gălbenuș de ou. Batem bine și bem. Pentru adulți se poate adăuga și o lingură de cognac. Se face 5 zile acest tratament, bem o dată pe zi, seara înainte de culcare” a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Cum se bea ceaiul pentru imunitate

Există un ceai care este bun atât pentru sistemul nervos, cât şi pentru imunitate. Nu este vorba de ceva scump, ci de un amestec care se poate face în casă. Tot ce ne trebuie este să avem busuioc, sunătoare şi mentă, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la rubrica Leacul zilei, de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Lipsa luminii naturale poate duce la dezvoltarea u...

„Se ia o lingură cu vârf de oregano sau busuioc, o lingură cu vârf de sunătoare şi una mare cu mentă. Se amestecă toate la un loc şi turnăm un litru de apă peste, fierbem şi lăsăm acolo 10-15 minute.

Bem acest ceai fără să separăm de plantă şi bem seara înainte de culcare. Cei care nu consumă apă destulă, pot bea de după-amiaza”, a recomandat Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Când este Sâmbăta Morților și ce tradiții trebuie ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private