joi, mai 26, 2022

Longevitatea chiar există, potrivit specialiștilor. Aceasta depinde, însă, de un stil de viață foarte sănătos și disciplinat. Anumite remedii ne ajută să adăugăm ani întregi vieții noastre.

Organismul nostru este „proiectat” să reziste, de fapt, mai mult de 100 de ani. Acest lucru este posibil dacă avem grijă de stilul de viață pe care îl adoptăm.

Un stil de viață sănătos și echilibrat este singura cale reală de a trăi cât mai mult și cum cât îl implementăm mai repede, cu atât mai bine.

Te-ar mai interesa: 25 mai – Ziua Internațională a Copilului Dispărut....

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, este cunoscută pentru remediile pe care le recomandă.

Ceai pentru longevitate

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunde”, de pe Antena 3, rețeta pentru ceaiul de levănțică. Bioenergoterapeutul spune că această băutură poate aduce beneficii uriașe pentru sănătate, fiind un adevărat remediu împotriva îmbătrânirii. El are beneficii mai ales asupra sistemului nervos și induce o stare de relaxare.

„Am pregătit un leac, mai degrabă un sfat. Un ceai cu levănţică. Să ne facem un tabiet de o săptămână pe lună. La începutul sau la sfârşitul lunii, acea săptămână din lună, să bem câte o cană de ceai, un pahar.

Te-ar mai interesa: Ce sunt adaptogenii și cum vă pot ajuta să vă îmbu...

Punem o linguriţă de plantă la un pahar de apă, se toarnă, se lasă să se răcorească. În momentul când s-a răcorit îl putem bea, cu înghiţituri mici. Cu 30-40 de minute înainte de masă, dimineaţa.

Va face minuni în corpul nostru pentru că este în primul rând pentru sistemul nervos şi este împotriva îmbătrânirii. Ne ajută la întinerirea organismului, prelungirea vieţii organelor noastre.

Te-ar mai interesa: Cum poți scăpa de alergii pentru totdeauna? Trebui...

Tot ce înseamnă plante mirositoare sunt special pentru sistemul nervos. Toate plantele cu aromă sunt nemaipomenite. Inclusiv ceaiul de coji de lămâie sau portocale. Totuşi, e bine să le opărim, să le spălăm cu detergent şi apă oxigenată. Să punem apă oxigenată în apa cu care spălăm fuctele şi legumele pentru că va scoate tot ce înseamnă mizerie pe coaja de portocală, de lămâie.

Te-ar mai interesa: Tot ceea ce trebuie să știi despre febră. De ce se...

Ceaiul de levănţică să îl bem cu înghiţituri mici (aproximativ 150 de grame) cu 30-40 de minute înainte de masă. E împotriva îmbătrânirii”, a dezvăluit Lidia Fecioru

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private