joi, mai 19, 2022

În ciuda părerilor populare, banii aduc mai multă fericire decât am crede. Ei ne pot oferi siguranță, libertate și confort. Din acest motiv, nu trebuie să fim indiferenți în legătură cu fondurile noastre.

De fapt, afirmații precum „banii nu contează”,  „nu am bani dar este în regulă”, nu fac altceva decât să alunge banii din casă și vei rămâne în același punct financiar, sau chiar mai jos.

Te-ar mai interesa: Efectele TAURINEI din băuturile energizante...

Deoarece putem atrage orice dorim în această viață, putem atrage și banii, susține Lidia Fecioru, renumit bioenergoterapeut.

Cele 10 secrete care aduc bani în casă

Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat.

Banii trebuie să aibă un loc speicial. Într-un portofel, cutie sau geantă. Trebuie să-i punem aşezaţi. Să facem şi ordine în ei. Fiecare la locul lui. De la mare la mic.

Banii nu dispar de lângă tine, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc.

Te-ar mai interesa: Mare atenție la acest tip de dietă. Medic: Riscul ...

Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă.

Trebuie să avem întotdeauna o catriţă care să fie cu ceva pe aragaz, ca să atragem bunăstarea. Sub faţa de masă sau sub vaza cu fructe, să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă.

Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă. Întotdeauna să avem o rezervă de bani, pentru atragerea succesului financiar. Să nu scoatem niciodată tot din buzunar. Să lăsăm ceva în buzunare. Deci, să nu golim buzunarele.

Te-ar mai interesa: Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii. Pri...

Pentru atragerea banilor trebuie să avem nişte talismane. Să împăturim nişte bancnote şi le legăm cu nişte aţă roşie şi o legăm de planta banilor. Banii să fie mereu număraţi. Capricornii au chestia asta şi Taurii. Să aibă mereu bani în buzunar. Le place să fie acolo.

Să nu aruncăm banii oriunde. Venim şi îi aruncăm prin casă, prin geantă. Deci, să-i punem la un loc. Şi moneda aia. Să nu uităm că puterea cuvântului este mare. Sunt oameni care spun mereu că nu au bani, deşi au. Ajung la un moment dat să nu aibă. Dacă nu vrei să-i dai omului bani, spune -i că nu poţi să-i dai acum. Nu-i spune că nu ai.

Te-ar mai interesa: Secrete pe care nu trebuie să le spui. Bioenergote...

Să spunem că mă descurc cu ce am. Universul ne ajută şi vin exact de ce sumă ai nevoie. Noi trebuie să evităm să spunem că aştia sunt ultimii noştri bani. Cuvintele sunt ca nişte talismane pe care noi ni le facem. E ca şi cum ne-am blestema singuri. Cuvintele sunt nişte incantaţii. Atragem tot ce este negativ. Dacă spui asta, fii sigur că aceia vor fi ultimii bani”, a explicat Lidia Fecioru, n cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Povestea care o să pună pe gânduri toate femeile: ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private