duminică, august 7, 2022

Pentru că este vară și reținem mult lichid în corp, Lidia Fecioru a dezvăluit care este cel mai bun tratament pentru această problemă.

Cel mai bun tratament este ceaiul de frunze de dafin. Bem câte jumătate de pahar de două ori pe zi înainte de masă – spune Lidia Fecioru.

„Pentru că e vară și reținem mult lichid în corp și ne întrebăm de ce ni se umflă picioarele, e bine să știm că noi avem 200.000 de ganglioni limfatici în corp.

Te-ar mai interesa: Dureri de spate intolerabile? ACESTE exerciții pot...

Noi preparăm în timp de 24 de ore organismul nostru, adică splina, 2 litri de limfă în 24 de ore. Ține mult de respirația, de mișcarea pe care o facem.

Cel mai bun este ceaiul de frunze de dafin. Bem câte jumătate de pahar de două ori pe zi înainte de masă. E foarte bun și sucul de rodie”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.


Licoare pentru dezintoxicarea ficatului

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru a oferit rețeta unei băuturi care curăță ficatul în 24 de ore.

„Nu este un leac, ci mai degrabă un întăritor al ficatului. Muncim mult, alimentaţia este dată peste cap, stres şi mai avem şi chestiile astea de zi cu zi.

Te-ar mai interesa: 7 sfaturi de aur: Ce să faci și ce nu trebuie să f...

La un moment dat simţim că ne doare în partea dreaptă, că avem o stare de vomă, ne mai ies şi tot felul de iritaţii pe corp, iar asta înseamnă că ficatul nostru suferă. Am un leac pentru asta.

Se ia un litru de apă şi un mănunchi mic de mentă verde. Se pune litrul de apă la fiert. Când apa a fiert pui menta. O lăsăm să fiarbă 5 minute. Lăsăm să se răcească la temperatura camerei şi apoi adăugăm sucul de la o lămâie, portocală şi 3 linguri de miere.

Te-ar mai interesa: Cinci semne că ai un risc crescut de CANCER, potri...

Bem această cantitate într-o zi. Dezintoxicarea ficatului se face într-o zi. Ne îmbunătăţeşte şi partea sistemului nervos. Se bea chiar şi când este călduţ”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private