sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Lidia Fecioru, leac pentru tratarea răcelii. „Se beau câte 20 de picături de trei ori pe zi, înainte de masă”.

În perioada sezonului rece, preferăm portocalele, pentru gustul și aroma lor deosebite. E bine să știi, însă, că nu doar pulpa acestui fruct poate fi folosită, ci și minunatele coji, care au întrebuințări mai puțin cunoscute.

Lidia Fecioru, leac pentru tratarea răcelii

Așadar, nu mai arunca coaja de portocală, mandarină sau clementină și folosește-o inteligent la altceva.

Te-ar mai interesa: Cercetătorii au descoperit când se va sfârși pande...

Poți să le găsești o mulțime de întrebuințări în bucătărie și nu numai, pe lângă beneficiile oferite sănătății: pierderea în greutate, stimularea metabolismului, eliminarea grăsimii corporale, energie.

Bioenergoterapeitul Lidia Fecioru a dezvăluit că portocalele și mandarinele ajută la creșterea imunității și a poftei de mâncare, dar sunt eficiente și în caz de răceală sau bronşită, ori probleme digestive.

„Punem trei linguri de coajă uscată de portocală sau mandarină şi o zdrobim, turnăm două pahare de apă fierbinte peste ea, lăsăm trei ore acoperit şi apoi strecurăm şi bem acest ceai pentru bronşită şi răceală”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci doar...

De asemenea, ceaiul preparat poate fi folosit şi pentru spălatul pe cap.

„Deci, practic, nu le aruncaţi. Uscaţi cojile, că nu îşi pierd din proprietăţile lor”, a mai spus Lidia Fecioru.


„Se beau câte 20 de picături de trei ori pe zi, înainte de masă”

Bioenergoterapeutul mai spune că amestecate cu votcă, cojile de portocală şi mandarine  sunt bune pentru creşterea apetitului, a imunităţii şi a tractului digestiv.

„Se ia coaja de la o mandarină, se toarnă 200 ml pălincă bună sau alt alcool, se pune la întuneric o săptămână şi se beau câte 20 de picături de trei ori pe zi, înainte de masă”, a mai spus Lidia Fecioru.

Te-ar mai interesa: Alimente care ne protejează de răceală. Ajută-ți o...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private