marți, noiembrie 30, 2021

Lidia Fecioru: rețetă somnifer natural. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut a dezvăluit rețeta pentru un somn odihnitor. E ușor de preparat și are și alte efecte benefice.

Lidia Fecioru: rețetă somnifer

Te-ar mai interesa: Bill Gates: Aceste două strategii ar putea control...

natural. „Se ia tinctura de propolis si se pun douazeci de picaturi in jumatate de pahar de lapte. Se bea seara, inainte de culcare. Este pentru a ne pune la punct pancreasul si tot ce inseamna tractul digestiv. De asemenea, e foarte bun pentru somn, pentru odihna. Daca suportam mai greu laptele, il putem pune in orice ceai”, a explicat Lidia Fecioru.

Propolisul are sute de indicații, având proprietăți antivirale, antiinfecțioase, antiinflamatorii și dezinfectante. Acesta acționează și prin stimularea factorilor imunologici specifici și nonspecifici, producând o rezistență sporită a organismului

Te-ar mai interesa: Imunitatea naturală nu vă protejează la fel de bin...

în fața bolii.

Tinctura de propolis poate fi folosită chiar şi pentru copii de 3 ani, în doze de câte două picături administrate de trei ori pe zi. La adulţi, doza este, în medie, de o picătură pe kilogram corp, pe zi. Se poate administra amestecat cu miere, în cure de trei luni.
În convalescenţe sau în cazul unor afecţiuni respiratorii precum bronşita severă se pot combina mai multe produse ale stupului. Astfel, mierea poate fi mixată cu polen uscat în părţi egale din care se iau două linguri pe zi. La fiecare lingură se pot adăuga câteva picături de tinctură de propolis.

 

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi dacă te reinfectezi cu coronavi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri