Sari la conținut

Lidia Fecioru: „Tinctura care ajută foarte mult la refacerea vaselor de sânge după un accident vascular”

bioenergoterapeut
FOTO: WOWBIZ
Lidia Fecioru, leac pentru imunitate

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii despre o tinctură care ajută la refacerea vaselor de sânge după un accident vascular.

„O să vedem cum se face tinctură de castan, pentru că după un accident vascular sau un accident ischemic, în terapie este foarte bună floarea și coaja de castan.

Se iau florile dintr-un castan înflorit, le uscăm și coaja, după ce se usucă, o strângem şi o punem într-un borcan. Trebuie 10 grame de plantă uscată, de coajă cu floare la un loc, se pun acolo cu vreo 40 de grame de alcool de 40 de grade.

Se lasă să stea la întuneric 10 zile, după care punem amestecul într-o sticluță închisă la culoare și se bea câte o linguriță foarte mică (10 picături).

Lidia Fecioru: „Tinctura de castan ajută foarte mult la refacerea vaselor de sânge după un accident vascular”

Cele 10 picături se beau cu apă, de trei ori pe zi, cu 15-20 de minute înainte de masă.

Aceste picături din tinctură de castan se pot lua şi pe o perioadă mai lungă, pentru că ajută foarte mult la refacerea vaselor de sânge după un accident vascular”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la rubrica Leacul zilei, de la emisiunea Adevăruri ascunse.

creier

Băutura cu care să îți începi dimineața

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit într-o altă ediție despre o cură de tratament care se ține timp de o lună și care întăreşte tot ce înseamnă ligamente.

”Și femeile și bărbații au nevoie de colagen!” avertizează bioenergoterapeutul.

Iată cum se poate prepara colagenul:

”5 grame de gelatină se înmoaie cu apă rece de cu seară. Putem amesteca şi cu iaurt. Pentru un gust mai bun, putem adăuga suc sau ceai de fructe. Acest amestec se bea în fiecare dimineață.”

Cura de tratament se ține o lună și se reia după șase luni.

”Cura de tratament se face cam o lună de zile, după care ne oprim și o reluăm dupa șase luni.”

Lidia Fecioru a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, şi beneficiile curei de colagen.

”Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii, dar și în cazul osteoporozei.”

”Gelatina care este în comerț nu este decât gelatină curată! Gelatina nu se poate înlocui, nu se poate prepara din altceva, este facută din oase”, a încheiat Lidia Fecioru la Antena 3, în emisiunea Adevăruri Ascunse.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel