marți, mai 30, 2023

Lidia Fecioru, bioenergoterpeut, a prezentat rețeta unei băuturi miraculoase pentru sănătate. Potrivit spuselor sale, este foarte bună pentru sistemul nervos, pentru cei care au insomnii, care au probleme de stres.

„Vorbim de o băutură miraculoasă cu banană cu scorțișoară, care e și foarte bună pentru că banana și cu scorțișoara la un loc sunt foarte gustoase.

Banana are calciu, magneziu și fosfor. Calciul este pentru mușchi, inclusiv pentru mușchiul inimii, fosforul este pentru ca organismul să-și acumuleze tot ce înseamnă minerale, iar scorțișoara ne ajută pentru tot ce înseamnă circulația periferică.

Te-ar mai interesa: Medic celebru, despre cel mai toxic produs pe care...

Plus că e foarte bun acest amestec, pentru că reglează hormonii feminino-masculini din corp și femeile pot rămâne gravide. Deci face un echilibru hormonal foarte bun.

În plus, această băutură este foarte bună pentru sistemul nervos, pentru cei care au insomnii, care au probleme de stres.

Lidia Fecioru: „Se pun beţişoare de scorţişoară, şi nu condimentul măcinat”

Se prepară simplu: la un litru de apă se pun două banane, se taie rondele și se adaugă două bețișoare de scorțișoară. Se pun beţişoare de scorţişoară, şi nu condimentul măcinat.

Punem întâi la fiert scorțișoara cu apa. Când a început să fiarbă, după cinci minute adăugăm banana. După fierbere, putem mixa această băutură.

Te-ar mai interesa: Camera Deputaților amână să voteze proiectul de le...

Putem să adăugăm acolo o lingură de miere, dacă vrem să fie mai dulce.

Bem un pahar din această băutură miraculoasă cu o jumătate de oră sau cu o oră înainte de a ne culca”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

creier

Leac pentru ciocurile din călcâie

În altă ediție, Lidia Fecioru a oferit un remediu pentru ciocurile din călcâie. Potrivit spuselor sale, ciocurile încep să se dizolve dacă aplicați un amestec special de 3-4.

Te-ar mai interesa: Semne prevestitoare de Alzheimer care apar cu apro...

„Am auzit de foarte multă lume cu ciocuri în călcâi, aşa că m-am gândit să dau un leac pentru asta.

Deci, se fierb 5-6 cartofi cât un ou de raţă. Se fierb cu tot cu coajă. După ce s-au fiert, se pasează şi se amestecă cu gaz. Trebuie să iasă ca un piure.

Punem amestecul la călcâie şi bandajăm. Se ţine cam 25 de minute. Dăm apoi bandajul jos şi stăm în pat.

Se spune că după 3-4 aplicări ciocurile încep să se dizolve. Se pot face până la 12 şedinţe”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Te-ar mai interesa: Un stomatolog atenționează: „Nu știu câți dintre v...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private