sâmbătă, octombrie 16, 2021

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul Zilei din emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre un remediu natural pentru picioarele obosite cu bătături.

Să facem

baie cu oţet de mere. Că-i de mere, struguri, chiar nu contează. Să adăugăm apă călduță și punem picioarele acolo. Apa să fie caldă și la trei litri de apă, adăugăm un pahar de oțet de mere. Mai putem pune și ulei frumos mirositor. Facem o aromaterapie. Stăm cu picioarele acolo vreo 25 de minute.

E un fel de detoxifiant

E foarte bună și pentru ciuperci și tot felul de bătături. Când avem bătături mai groase, obligatoriu din 5 în 5 minute, să luam piatra ponce și să dam pe locul unde avem bătături.

Este bună inclusiv pentru cei care vor să slăbească. E un fel de detoxifiant al organismului.

Ajută și la interior și la exterior. Este bine să facem această băiță măcar o dată pe săptămână. Dacă putem face și de două ori pe săptămână e și mai bine.

Baie cu sare de magneziu

La cei cu bătături puternice să pună în egală măsuri apă și oțet și să stea 45 de minute. Este foarte ușor de făcut. Mai putem face și baie cu sare de magneziu, care este excepțională și o putem face și în cadă. Este foarte bună pentru întinderi musculare, pentru cei care fac eforturi”, a mai spus Lidia Fecioru.

Ultimele stiri